3 hónapos kislányom nagyon taknyos, de láza nincs, ha belázasodik kúp és ügyelet?
Mi is vittük ügyeletre de szinte kinevettek...
Orrszívó-porszívóval szívjátok az orrát. Van otthon orrcsepp ( Nasivin jó ) vagy orrspray ( Sterimar jó ) ? Ha igen, ezek hatásosak.
És azt figyeld meg hogy nem veszi a levegőt nehezen? Tedd a hátára a kezedet és ha "érdesen" veszi a levegőt, akkor orvos mert akkor antibiotikumot kap! Mi is voltunk így egyszer, kapott is gyógyszert.
Tehát ha nincs láza, jókedvű, nem túl aluszékony, eszik rendesen, s nem veszi érdesen a levegőt, akkor elég az orrszívó és a csepp vagy spray. És ha hétfőig nem múlik vagy nem kezd el köhögni, akkor nem feltétlen kell orvoshoz vinni.
ha nincs láza szerintem ráér hétfőn ha elviszed!
Az én kisfiam 2 hónapos, most múlt el a náthája, de mikor elkezdett szörcsögni nem vittem egyből dokihoz, mert akkor várni kellett volna egy csomót a beteg rendelőbe, nem akartam hogy rosszabb legyen az állapota.de azért sem vittem el, mert ez kb hét közepén volt, és a következő hét hétfőjén kellett mennünk amúgy is, hogy megvizsgálja.Szóval én vártam, nem lett gond, szerintem várhatsz hétfőig.
Ma reggel voltunk ügyeleten, mert az éjszakánk nagyon rossz volt. Aztán a doki fel is írt egy oldatos szirupot, kúpot meg calcium injekciót.
Hát jobban tettük hogy elmentünk, mert léghurutos lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!