Visszavigyem? Kislányom 2 napja estére belázasodik (38,5 a max), jön 2 foga egyszerre és folyik az orra. Ma elvittem doktonőhöz, aki torkát, fülét, tüdejét rendben találta, és kérte, hogy menjünk vissza vizeletmintával.
Szia!
Én úgy tudom(javítsatok ki ha tévedek),de a fogzás az max. hőemelkedéssel járhat,ha láz az már más miatt van.
Nagyon érdekes számomra amit írsz, mert mi hétfő óta ugyanezt a műsort játszuk. A kislányom belázasodott, napközben csak hőemelkedése van. Folyik az orra is. Elvittem dokihoz, szintén rendben találta, csak a torkát találta pirosnak.
De ma is hőemelkedése volt, és elesettnek tűnik, kissé gyenge, kedvetlen. Én is a fogára gondoltam, mert a nyála most pár napja ömlik és eszméletlenül rág mindent.
Holnap megyünk vissza és bizony én is rákérdezek erre. Viszont a húgyúti fertőzés sem lehet ám kizárva, mert pl a barátnőm babájának szintén ezek a tünetek jelentek meg, magasabb 39 fokos lázzal és valóban fertőzése volt.
Írd meg kérlek, hogy mi lett a vége, mit mondott az orvos! Én is visszatérek még erre a kérdésedre, kiváncsi vagyok.
Jobbulást kívánok!
Nálunk pont az ellentéte volt a helyzet. A gyerek már egy hete lázas volt, a gyógyszer lenyomta de mindig újra visszajött, a doktornő meg nem csinált semmit, mert ő is rendben találta a tüdejét, torkát stb... Mikor nem bírtuk tovább az egészségügyben dolgozó férjem elintézett saját szakállunkra egy vizeletvizsgálatot amiből azonnal kiderült, hogy a gyereknek alaposan fölfázott és begyulladt már nem emlékszem mije.
Szóval inkább nézesd meg, jobb az óvatosság, és örülj, hogy lelkiismeretes az orvosotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!