Szerintetek visszavigyem azokat a rucikat is, vagy ne?
Visszaviheted, de nem hinném, hogy problémát csinálna belőle.
Ha nem tervez másik kisbabát, akkor lehet, hogy megint tovább passzolja a rucikat ismerősnek.
Én is rengeteg rucit kaptam, de azt mondták, hogy csináljak velük azt, amit akarok, mert ők nem tudják majd tárolni. Én pl. odaadtam jó párat szeretetszolgálatnak meg az egyik kórháznak.
Amúgy ha a szívéhez nő vkinek egy kis ruha, akkor azt elrakja és nem adja másnak kölcsön.
Nekem a sógornőm adott anno 56-os ruhákat, meg persze 62-est is.Nem is gondoltam, hogy visszakéri őket, mégis megtette, pedig nem terveznek másik babát.Bár tény, hogy a párom és ő közte nem felhőtlen a kapcsolat és ezt rám is hárítja (ugye egyik kutya, másik eb)pedig én soha nem tettem neki semmi rosszat.
A lényeg, hogy inkább a padláson porosodjanak a ruhák, mint, hogy nálunk legyenek.
Igaz mi sem tervezünk egyenlőre újabb babát, de azért rosszul esett.Néhány body is volt köztük ami ugyanolyan volt, mint amiket én is vettem, és rengeteget kaptunk is olyat.(tesco-s)
Elmentünk együtt bababörzére árulni és elkezdte mondogatni, hogy ez is az övé volt, meg az is az övé...pff, hát majdnem kikapartam a szemét!
6 hós a lányom
Le a kalappal előtted...én is örülnék egy iylen barátnőnek :)
És biztosan nem lesz gond abból a két bodyból sem, vidd vissza, mutasd meg és kész :)
Sajnos nekünk még a saját testvér sem adott ruhát pedig egy év van a két (ugyanolyan nemű) baba között.
Köszönöm a dicséreteket, de nekem ez annyira természetes dolog. Mármint, hogy amit kaptam, azt visszaadom és próbálok rá vigyázni, ha meg tönkrement, azt pótolom.
Anno nem mondta konkrétan, hogy kölcsönbe van, de nagyon szép és megkímélt ruhákról van szó, nekem természetes volt, hogy vissza fogom adni. Most meg megtudtam, hogy a tesója is babát vár, biztos neki is jól fog jönni az a pár ruci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!