Mi alapján, hogy pakolod el a kinőtt rucikat? Ahogy jön, vagy méret, évszak külön?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg a ruha fajtája (külön gyűjtöd a bodykat, nadrágokat stb.)
Gondolsz-e arra hogy később esetleg ha lesz tesó, akkor könnyebb legyen őket előszedni.
2010. dec. 11. 08:13
1/8 anonim 

válasza:

én pl. ugy hogy 3-6 hónap nyár.
6-9 ig ősz.
Aztán 2-2,5 fél év ősz-tél. A pelusos zacsiba teszem el erre pont jó:-)
2/8 anonim 

válasza:

3-6, 6-9, 9-12, 12-18, nagy fekete szemeteszsákokba pakolom.
3/8 anonim 

válasza:

Én évszakonként és méretenként teszem külön. Banános nagy dobozba csomagolom, azon belül pedig zacskóba. A dobozba kívülről ráírom a mértet, illetve hogy téli vagy nyári ruházat. A vastag téli holmikat vákuumos zacskóban teszem el, mert egyébként nagy helyet foglalna.
4/8 anonim 

válasza:

Én méret szerint szoktam elrakni a ruhákat.
5/8 anonim 

válasza:

Én vettem szép dobozokat,és abba pakolom bele,de én nem rakom külön!De most elgondolkoztam,hogy lehet kéne :)
6/8 anonim 

válasza:

én úgy, hogy ami már kicsi r, azt bevágom a szekrény aljába...
ha lesz kistesó, úgyis átpakolom az egészet, és újra kismosom. addig csak gyűljön.
7/8 anonim 

válasza:

Én csak nagyzsákba teszem ömlesztve és be az ágyneműtartóba.Aki megkapja a családból majd szétválogatja.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
9:24-es, milyenek azok a szép dobozok amiket beszereztél? Hol vetted őket?
2010. dec. 12. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!