Hátra fele tolat a babám, mikor kezd akkor előre is haladni?
Figyelt kérdés
6.5hós babám 2napja elkezdett hátra fele tolatni de nem mindig csinálja,ma mondjuk többször tolat hátra.nektek mi következett ez után?forog amugy már 2.5hónapja2011. nov. 20. 12:31
1/2 anonim válasza:
Az én lányom 7,5 hósan kezdett tolatni, de közben szeretett sétálni, ha fogtuk a kezét, viszont azt hosszútávon nem lehet bírni egy felnőttnek sem:)
Szereztünk neki egy kompot, aminek 2 perc alatt rájött a használatára és jobbra-balra cirkált a lakásban.
Rá 2 napra automatikusan elkezdett mászni előrefelé.
Nemtudom, hogy van-e összefüggés, szerintem csak annyi, hogy rájött, hogyan mozgassa a lábát, hogy előre haladjon.
Azóta megállíthatatlan, mint a rakéta!
A kompot eladtam, mert már inkább hátráltatta a mozgásban, mint segítette volna.
Egyébként a védőnő azt mondta (ő nem tudott a kompról), hogy ha már tolat, akkor kb 2 hét mire előrefelé fog haladni.Legalábbis neki mindhárom gyerekénél így volt.
10,5 hós kiscsaj anyuja
2/2 wartburg353s válasza:
Amint rájön, hogyan tolja magát a lábával előre, elkezd előre is mászni. Először minden kisbaba tolat, az enyém kb 2 hét után jött rá, vagy addigra erősödtek meg úgy a lábai, hogy előre is tudjon mászni. Nem baj, ha tolat, így is eljut már gondolom mindenhová, csak kicsit lassabban. Aranyosak ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!