Hogy néz ki a gyerekszobátok?
Figyelt kérdés
Milyen bútorok vannak? Függöny? Dekoráció? Fal színe? Szőnyeg? Játék? Stb........... :-)) Ja, és milyen nemű/korú a babátok?? Köszi!2009. ápr. 1. 05:37
1/4 anonim válasza:
Szia!
10 hós fiú baba:
3 fal almazöld, 1 sötétzöld, Micimackós dekor, zsiráfos függöny, zöld sötétítő.
Micimacis szőnyeg, plusz a szivacspuzzle szőnyegek. Rácsos ágy, pelenkázó, ágy nekem, polcok, szekrény.
2/4 anonim válasza:
Én annak idején Micimackó kuckóját képzeltem el gyerekszobának. Kisfiam született, most 7 hós. Az uralkodó színek a szobában a kék és zöld, némi sárgával. Kaptam teljesen fehér bútort, aminek az ajtaját megcsináltam, kék alapon sárga léccel körbe és Micimacis figurákat ragasztottam rá. A fal zöld színű, középen kék-sárga Micis bordűrrel. A függöny fehér-halvány sárga Micis, a sötételő sötétkék Micis. A lámpák is Micisek, kék és zöld árnyalatúak. A falra is Micis figurát ragasztottam. Parketta van, egyelőre nincs szőnyeg, de mivel a kisfiam lassan négykézláb mászik, így veszünk majd. A játékai polcon vannak. Elég pici a szoba, Van egy kétajtós szekrény, egy polcos szekrény, egy pelenkázó, egy kicsi fiókos szekrény, kiságy és egy kis polc a falon. Én úgy érzem, hogy a lehetőségekhez képest sikerült kivitelezni az álombabaszobát a kisfiamnak. :)
3/4 anonim válasza:
Nemrég szinte ugyanezt a kérdést tette fel valaki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Miért kell mindíg ismételgetni?!
4/4 anonim válasza:
Nálunk halványsárga a fal,rajta micimackó és barátai dekor+két aranyos kép.Kiságy,pelenkázó szekrény és egy pókemberes szőnyeg.Ez még nem a végleges,de az én fiam,csak aludni+tisztába tevéskor van a szobájában:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!