Kedves anyukàk! Mit csinàltatok a habtapival?
Figyelt kérdés
Ha jól emlèkszem, januárban robbant ki az ügy, hogy mèrgezô anyagokat tartalmaz. Na nekünk azòta a pincèben porosodik, de nincs szivem kidobni. Nálatok milyen sorsra jutott? Köszönöm a vàlaszokat!2011. júl. 13. 23:26
1/10 anonim 

válasza:

Magyarországon nem volt olyan habtapi, ami a mérgező anyagot tartalmazta volna. Szóval használjuk. Én tornázni szoktam rajta, kisfiam meg előszeretettel szedi ki a betűket, és rakosgatja vissza (21 hónapos - már nincs mindent megkóstolok korszak).
3/10 A kérdező kommentje:
Tényleg?! Az már nem jutott el hozzám, hogy Magyarországon nem volt ilyen. Bár nekem mindig kicsit gyanús, hogy bármi ilyen van, az Magyarországon sosem kerül forgalomba...:)
2011. júl. 13. 23:34
4/10 anonim 

válasza:

Ahol ilyet találtak, ott ki is vonták a forgalomból. Itt meg nem vonták ki. Akkor? :)
5/10 anonim 

válasza:

Beleraktam egy nagy szatyorba. A szekrény mellett van a szobában.
Ha nem rágta volna, nem szedtem volna össze. Drága volt, eszembe sem jutott, hogy kidobjam!
6/10 anonim 

válasza:

Ugyanúgy használtuk/juk, mint előtte!
7/10 anonim 

válasza:

Magyarországra nem került belőle, máshol is kivonták a forgalomból. Mi is ugyanúgy használjuk mint azelőtt. De ha lett volna az országban abból amelyik káros, akkor is használnánk. Az én fiam soha nem rágta.
8/10 anonim 

válasza:

Nekünk olyan van amiben nincsen kiszedhető rész, nagy kocka elemekből áll, egyik felén disney minta van, nálunk össze van rakva nagyba, azon van a játszószőnyeg vagy egy pléd és azon játszik, még nem vette a szájába.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Felhoztuk a pincéből és kitettük az erkélyre a medencéje alá.:)
2011. júl. 14. 16:21
10/10 anonim 

válasza:

Tényleg! De jó, hogy írtad!
A gagyit mi is lerakhatnánk a medencéje alá!
Köszi a tippet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!