Kedves Anyukák, ajánlanátok minél kevesebb beszédű mesefilmeket?
első válaszoló, úgy értette a kérdező, hogy kicsit "bugyuta" legyen a mese mert egy 22 hónaposnak nehéz még egy végig poénkodós mesét megértenie. pl. a szilaj szerintem ilyen, enyém is 22 hónapos de 2 perc után otthagyja.
kérdező, a youtuben rá tudsz keresni rengeteg mesére és bele tudsz nézni. én még a disneys meséket nem ajánlanám, inkább a minimaxosokat akkor, pl. a thomas nagyon aranyos, enyém végignéz egy részt :) a bogyó és babóca az egyik nagy kedvenc, ez nagyon nekik való, kicsit bugyuta ahogy írtam :D tymme és Shaun is nagyon aranyos mese, azt is szereti. másik kedvenc az elmo :)
ritkán néz mesét ezért mást még mi se ismerünk de remélem ezekkel tudtam segíteni
Inkább vegyél neki könyvet. Anna Peti és Gergőt pl. És olvass neki sokat! Ennyi idő gyerek még ne tévézzen meg dvdzzen.
Egy óvónő!
Kedves Első, nem baj, ha van benne szöveg, csak ne legyen egyfolytában bla-bla-bla, főleg, ha még nem az ő szintje. A Kisvakondban is van itt-ott szöveg, igaz, nagyon kevés. Lehet, hogy rosszul látom a dolgot. Próbáltuk a Micimackót, gyorsan megunta, sokáig volt egy filmkocka, amiben nem történt semmi, csak párbeszéd zajlott két szereplő közt. Szerintem most még jobb, ha inkább a tettekből, mozgásból, arckifejezésekből fogja fel a mondanivalót. De mondom, lehet, hogy tévedek.
Kedves Második, köszi szépen. Igen, a Chuggingtont le is vettem a polcról, amikor nézegettem a filmeket, de nem mertem megvenni.
Jöhetnek még ötletek! :)
Az én lányom 20 hónapos, nem lesz nagy mesenéző, mert 2-5 perc után megunja, vagy nem is nézi, szóval nem köti le, de nem is baj, mert ennyi idősen (sőt később is), inkább olvasson és játsszon, vagy én olvassak neki mesét. :)
De ajánlani tudok neked meséket:
- Tv maci
- Frakk
- Kukori és kotkoda
- A Kockás fülű nyúl
Szóval a klasszikus mesék, nem hosszúak és szerintem aranyosak, kedvesek még nekünk is.
Az én kislányom 18 hónapos, imádja a Thomas, a gőzmozdonyt! (Más mese nem érdekli)
Könyvek közül nagyon szereti Marék Veronika Boribon-sorozatát.
Nem tudom, dvd-n pl. létezik-e a Kockásfülű Nyúl?
Az is aranyos, szöveg nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!