Kedves Anyukák, ajánlanátok minél kevesebb beszédű mesefilmeket?
Figyelt kérdés
Kisfiam 22 hónapos lesz hamarosan. Eddig a Kisvakond a sláger meg néhány Baby TV dal és mese, illetve mostanában megnézett férjemmel pár Tom és Jerryt. Nem vagyok még nagyon jártas a mai mesefilmekben, Lolka Bolkán meg Mirr Murr a kandúron nőttem fel. Ma voltam egy könyvesboltban és rengeteg mesefilm DVD-t böngésztem végig, de nem tudtam eldönteni, vajon melyik lenne megfelelő kisfiamnak, amiben még nincs sok beszéd, nem túl gyorsan peregnek a képek (Tom és Jerry még elég gyors, bár nevetett rajta), és persze kedves, aranyos, semmi durvaságot, ijesztőt ne tartalmazzon. Pl. a Thomas, a gőzmozdony való már neki? Ha ajánlanátok párat, sokat segítenétek. Hamarosan jön a névnapja, szülinapja, szeretnék egy-két új mesefilmmel meglepni.2011. okt. 2. 22:09
21/22 anonim válasza:
a Timmy szerintem van dvdn is, mintha láttam volna a Tescoban, de nem akarok hülyeséget mondani, utána kell nézni.
ezen kívül én megszereztem a Mirr-Murrt, a Legkisebb Ugrifülest, A Gyerekdalok-mondókákat (ez nagyon jó, a csajszi nincs 2 éves de kívülről fújja az összeset, ezt mindegyik gyerek imádja), aztán van még Kisvakond, Pampalini, később majd a Dóra, Vízipók, Rumcájsz, Lolamesék, Ho-ho-horgász, Kétbalkezesek, Krisztofóró, Mekk Elek, Misi Mókus, Pom-Pom, Varjúdombi mesék, Süsü, Pettson és Findus vannak készenlétben. Meg majd amit ő kér...:)
Nálunk nincs eltiltva a tévétől, nem is akarom, a későbbiekben sem, csak nagyon megválogatom, hogy mit és mennyit nézhet.
22/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm! Olyan jól esett, amiket írtatok! Szuper ez a sok ötlet, meg fogok nézni mindent! Hálásan köszönöm! :)))
2011. okt. 3. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!