Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hós babám két napja...

4,5 hós babám két napja álmában hátról hasra fordul, sírva ébred, megyek visszafordítom, két óra múlva újra. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Rájön magától, hogy vissza kell fordulnia, vagy mindig felfog ébredni, mitől ijed meg egyáltalán, hiszen ha ébren van vissza tud fordulni, a kiságyban miért nem csinálja. Már második nap telik így az éjszaka, fáradt vagyok :(, meddig lesz ez így? Ja és csak az éjszakai alvásnál van így. Eddig átaludta az éjszakát, mondjuk most is alszik, ha visszafordítom, csak mi nem alszunk :).
2011. júl. 13. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak az idő oldja meg ezt a helyzetet. :) Kitartás! Nemsokára menni fog neki a visszafordulás is.
2011. júl. 13. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés, de mennyi idő? :) Úgy sajnálom szegénykémet, mindig sírva felriad, és nem értem miért, amikor napközben simán visszafordul. Arra gondolok, hogy attól ijedhet meg, hogy nem így aludt el és nem érti hogy került hasra.
2011. júl. 13. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már nappal vissza tud fordulni, akkor biztos nem lesz sok idő. Szerintem ez így van mindenkinél, nálunk is volt ilyen időszak. Max. 1-2 hét. Talán nappal tedd többet hasra, hogy gyakorolja a mozdulatot. :)
2011. júl. 13. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet, oké :) akkor holnap kipróbálom, köszi!
2011. júl. 13. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj Nálunk is ugyanez volt,csak 3 hónaposan. Hátról hasra tudott fordulni de vissza álmosan nem ment Neki. Utáltam azt az időszakot. Magát ébresztette fel:D 2 hétig tartott Nálunk.

Azután jött h Ő kuszik felfelé..na akkor kezdödtek az éjszakai kiságy fejelgetések.

Kitartás!!

2011. júl. 14. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Úristen én már el is felejtettem ezt a korszakot! :o)

De tényleg, nálunk is volt ilyen, csak nálunk hasról oldalra és úgy billent hátra, na ettől megijedt és sírt. Ekkor kellett bemenni hozzá és visszafordítani hasra és aludt is tovább! Volt, amikor úgy csináltunk, hogy teljesen a kiságy szélére tettük le, a másik oldalára pedig egy kanapé párnát tettünk, így csak oldalra tudott fordulni, de nem billent át a hátára és nem ijedt meg! Mi is tudtunk aludni egy kicsit! :o) Ezt a korszakot is túl kell élni, ahogy ügyesedik, majd elmúlik!

2011. júl. 14. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:

szia

nálunk pár nap alatt hozzá szokott és most már leteszem a hátára és hasra fordulásnál alszik tovább pociján.Amikor sírva kelt miatta akkor megsimiztem a hátát ha nem nyugodott meg akkor a hátára tettem vissza, később már elég volt a simizés és így tanult meg hason aludni éjjel.Édesek:)

Kitartás!

2011. júl. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!