4,5 hós babám két napja álmában hátról hasra fordul, sírva ébred, megyek visszafordítom, két óra múlva újra. Mit tehetnék?
Jaj Nálunk is ugyanez volt,csak 3 hónaposan. Hátról hasra tudott fordulni de vissza álmosan nem ment Neki. Utáltam azt az időszakot. Magát ébresztette fel:D 2 hétig tartott Nálunk.
Azután jött h Ő kuszik felfelé..na akkor kezdödtek az éjszakai kiságy fejelgetések.
Kitartás!!
Úristen én már el is felejtettem ezt a korszakot! :o)
De tényleg, nálunk is volt ilyen, csak nálunk hasról oldalra és úgy billent hátra, na ettől megijedt és sírt. Ekkor kellett bemenni hozzá és visszafordítani hasra és aludt is tovább! Volt, amikor úgy csináltunk, hogy teljesen a kiságy szélére tettük le, a másik oldalára pedig egy kanapé párnát tettünk, így csak oldalra tudott fordulni, de nem billent át a hátára és nem ijedt meg! Mi is tudtunk aludni egy kicsit! :o) Ezt a korszakot is túl kell élni, ahogy ügyesedik, majd elmúlik!
szia
nálunk pár nap alatt hozzá szokott és most már leteszem a hátára és hasra fordulásnál alszik tovább pociján.Amikor sírva kelt miatta akkor megsimiztem a hátát ha nem nyugodott meg akkor a hátára tettem vissza, később már elég volt a simizés és így tanult meg hason aludni éjjel.Édesek:)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!