Sok káromkodásból ért valamit a 7 hós babám?
Figyelt kérdés
Sajnos ki kell magamból hogy adjam és néha úgy eljár a szám hogy én is megbánom amit mondok de ha magamba folytom az szerintem csak rosszabb lenne. Nem a gyerekre káromkodom hanem pl. ha valami nem sikerült úgy.... Remélem ezzel nem ártok neki, nagyon.2009. márc. 31. 19:41
11/15 anonim válasza:
nem vitatkozom, a véleményemet írtam le.
12/15 anonim válasza:
én is szoktam szépeket szolni, de én mondogadtam a gyereknek hogy anyának se szabadna ezt kimondani. 10 éves, ovoda idö alatt se használta ezeket a szavakat és most se beszél elöttem csunyán.
13/15 anonim válasza:
Klassz :)) Azok lettek lepontozva, akik azt javasolták, hogy NE káromkodj... Szép! Hát akkor én is azt tanácsolom, tanítsd meg minden mocskos szóra, ami a szádon kijön nap mint nap - mondjuk nem kell tanítani, mert úgyis fogja a kicsi az adást (szegény).
14/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy túl sokmindent értene, de azért ne beszélj túl csúnyán előtte. Ugye te se szeretnéd, ha a gyereked első szava az lenne hogy "Baz'meg"...
15/15 anonim válasza:
Igen, ért. Enyém 10 hósan már el is kezdte az első szavakat - amiket a legtöbbet hallott!
Tesómat bosszantotta, hogy a kisebbik gyereke azt a 2-3 káromkodást hogyan megjegyezte, szerinte elsőre, kb. az első 10 szavas szókincsében nem rossz arány, ugye? Ő sem vette a fáradtságot, hogy más megoldást keressen (Lányként meg azt mondta: mindenki káromkodik, miért ő ne?, hiszen csak néha...stb.)
Hát mindenki maga tudja, és ha így döntessz, csak vállald majd a következményeid, és nehogy majd a gyereket szidd, majd jusson eszedbe a döntésed!!!
Egyébként Te magad is érzed, hogy ártassz, mert úgy tetted fel a kérdést, mint valami belső monológ: szeretnéd tisztára mosni magadat magad előtt, mert Te is tudod, hogy árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!