14honapos Babam kohogeset mivel kuraljam?
Nem rosszból mondom, de nekem eszembe sem jutna a saját kisfiamnak gyakori kérdéseken javasolt cuccokat adni. Biutosan megfognám és elvinném dokihoz. Ő tudja mi kell neki. Itt senki nem orvos és ha mégis lenne köztünk doki, az nem tudja megvizsgálni neked a gyereked interneten keresztül. nem tusdja hogy köhög. szárazon vagy mélyről stb... milyen a tüdőhangja a torka, a nyirokcsomói. Ezen érvek is belejátszanak abba, hogy mit írnak fel neki, vagy mit javasolnak.
nekem eszembe nem jutna olyat nekiadni, amit nem doki írt fel. De te tudod.
En sem rohangalok mindenert az orvoshoz, marcsak azert sem, mert 55 euro a vizitdij nalunk.
Ha nem lazas, nem folyik az orra, csak kohog, akkor gyogyszertarban lehet kapni szirupot. Ha elkezd folyni az orra, akkor tengervizes orrcseppet adj neki es porszivozd napjaban tobbszor, ha lazas, akkor viszon en mar el szoktam vinni orvoshoz es iratok neki antibiotikumot.
Szinten 14 honapos anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!