Tengerimalac 14hónapos kislány mellé?
Én nem fogok szőrös kisállatot tartani a kicsi mellett még jópár évig. A harapás miatt sem.
Az állatot is félteném egyébként :) Látom a gyerkőcöt a nagyszülők macskájával...
Tengerimalacot ne
Nekem volt, nem gyereknek való, nagyon sérülékeny, egyszer leejti, el is pusztulhat, a tengerimalac nem igazán szereti, ha ajnározzák, egy dolgo ami pozitív, h éjjel alszik.
Keress másik jószágot, akár egy nyuszit, egy kiscicát, nekünk macskáik voltak, kisfiam egy évesen már szeretgette őket, boltban mutatta, h kell macskakaját venni.
Vagy vehetnél neki egy akváriumot, bár azzal neked sok bajod lesz, de a gyerekek szeretik nézegetni, fiam ad nekik enni, számolgatja, hogy hány van.
Akvárium amit nem tud magára borítani.
Minden ami szőrös azt frankón lehet bántani, és belehülyülsz te is meg az állatka is, hogy a szőr nem ott van ahová való. A cicával-kutyával az a baj, hogy egy idő után visszaadja a heves szeretgetést, vagy olyan nyámnyila, hogy reggeltől altatásig valami sarokban "porosodik" szegény jószág.
A labi retriver meg már nagytestű, annak a játékától félhet...
szerintem még kicsi az állathoz
akár véletlenül is agyonnyomhatja, vagy ilyesmi
(egy ismerős kisfiú a húsvéti nyulat ledobta az erkélyről :( de nem lett semmi baja a nyúlnak :)
másrészt majd nektek kell takarítani utána
nekünk évek óta vannak malacaink. A fiam 15 hós és időnként érdekli, de ált tojik rájuk. A szőrüknél fogva emeli meg őket.
Amúgy a malacokat kb 1 méteres magasságban kell tartani, és 6 éves korig gyerek kezébe nem adható (nagyon sérülékeny érzékeny állatok).
Szóval majd 4,5 év múlva ajándékozd meg vele, addig magad örömére veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!