Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14hónapos kislányomnak milyen...

14hónapos kislányomnak milyen játékot ajánlanál?

Figyelt kérdés
Igazán nem köti le semmi, csak az Elmos dvd-k, könyvek, labdák... Tanácstalan vagyok.
2011. aug. 31. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk a Lego Duplo figurás szetteknek nagy sikere van, könyvek szintén, labdák szintén, és a hintabocija is nagy siker, valamint a Little Tikes-os hintája, amit bent használunk. Vannak még hangszerei is (Halilit márkájú: Xilofon, dob, esőcsináló, kolompszerűség), azokat is nagyon szereti.
2011. aug. 31. 08:55
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Az én 14 hónapos lányomat konkrétan semmi nem érdekli,kivéve a könyvek,de csak a keménylapos( a simát széttépi),meg nagyritkán előfordul,hogy a van egy nagy tál és abba ki be rakosgatja a labdáit.De leginkább semmi nem köti le(pedig annyi játék van,hogy alig lehet bemenni a szobába)inkább csak jönni-menni szeret egész nap.
2011. aug. 31. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Az én kislányomnak (16 hónapos) van ezernyi játéka, Fisher Price tanuló kutyától minden, de a favorit még is a fakanál, és a műanyagtál a konyhámból. Állandóan "főz".
2011. szept. 21. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Az enyém is lassan 14 hós lesz, kislány. Hónapok óta rá se bagózik a játékaira. Helyette a felnőtt cuccok érdeklik. Pakolás ki - be, műanyag tál, fakanál, habverő- a konyhában. Kavicsok összeütögetése az udvaron, labda rugdosása- az udvaron. Régi újság lapozgatása (akár 20 percig is el van egy újsággal), könyvek, nyomógombos kütyürék (kiszuperált távirányító, mobil- ez utóbbit mindig feltöltöm és akkor világít, ha nyomkodja) Valamint a bújócska-fogócska, és a rohangálás, zenehallgatás, tánc.

Én nem is tudom, hogy vegyek e neki karácsonyra valamit, ha ez így marad, semmi értelme:D Van már mindenféle játéka:D

2011. szept. 21. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Ismerősöm most volt egy genfi játszóházban, ahol pl.:zárakkal is lehet játszani. A gyerkőcök tényleg a felnőtt dolgok iránt érdeklődnek leginkább, főleg amikor már önállóan közlekednek:-)

Lehet hogy érdekelné egy olyan mikrofon, ami felveszi a hangját és vissza lehet játszani vagy pl. magnó gyerekeknek, amit ő kezelhet.

2011. szept. 21. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi, ez később sem fog változni...:D Az én lányom már 18 hónapos, és most a favorit a mosogatószivacs - tudjátok, amelyiknek egyik oldala dörzsis:) -, egész nap ezzel járkál és súrol veszettül...:) De hogy válaszoljak a kérdésre is, ajánlani tudom a gyurmát, jól el lehet vele szöszmötölni, illetve a mágneses rajztáblát, ezzel azért szeret(ett) firkálni.
2011. szept. 21. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

[link]

14 hónapos lányom ezt szereti.van egy gomb rajta ami külön is zenél.

2011. szept. 21. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
szia, mi rajzolunk, és énekelgetünk, könyvet nézünk, formabedobózunk, és szerepjátékozunk a babákkal. de általában feltalálja magát hála istennek. most még minden percet kihasználok, hogy kivihessem az udvarra, de aztán nem tudom mi lesz....
2011. szept. 21. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

imádtam a dörzsiszivacsos hozzászólást!

:D

az én kislányom 15, de már elég rég nem érdeklik a játékai, pedig direkt nem ezer darab van, de így se.

Ő is szeret ki-be, de főleg kipakolni a szekrényekből, távirányítót kibelezni, jönni-menni, legújabb, hogy beül a ruhásszekrénybe és nevetgél magába amíg rátalálok :)

ha megtaláltam, 20 percig ki be csukja az ajtót és mindig elbújik :)

2011. szept. 21. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!