Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanál ágyat 1éves kislányo...

Ajánlanál ágyat 1éves kislányomnak?

Figyelt kérdés
1éves a kislányom és már nem bir a kiságyban aludni. Olyan ágy kellene neki amin elférünk ketten is (szopin alszik el vagy ha ott vagyok vele) de nem is esik le róla. Köszi
2011. jún. 21. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

FLEXA

[link]

2011. jún. 21. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi földre ágyazható gyerekágyat vettünk.Emeleten alszunk, úgyhogy nem aggódtam azon, hideg a parketta.Amúgy elég vastag szivacsból készülnek.

Akkora a mérete, hogy ketten is szoktunk rajta aludni a babámmal.Ami még fontos volt, hogy nehogy leessen róla.Ezért is döntöttünk ilyen ágy mellett.

Egy éves volt babám, amikor megkapta.Nagyon szereti, mert színes, lehet rajta ugrálnia, egy mozdulattal kiskanapévá alakítható, így egyedül is rá tud csücsülni.

Három éves koráig biztos használni fogjuk.Használtan vettük szinte új állapotban 10 E-ért.

2011. jún. 21. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:

OFF, bocsi: én is ágyat keresek, enyémke már 2 múlt. Flexa Magyarországon nem kapható? Szerintem azért meg kellene nézni élőben... amúgy extra szuper.

Milyen az a földre ágyazható? Az csak egy matrac, nem?

Én javaslatom: [link]

Nekünk fehér lesz, mert ugyanilyen szék, asztal már van, meg a többi bútor is fehér a szobájában. Szerintem az egyéves mellé oda bírsz kucorodni, de talán jobb lenne, ha csak az ágya mellé ülnél, megsimogatnád, azt is egyre rövidebb ideig. De ezt nem kérdezted, csak okoskodok, bocsánat. Vagy lehetne még valami kihúzhatós kanapét, amit körberaksz szoptatós párnákkal, vagy henger alakú párnákkal. Mondjuk, én félnék, hogy az én lányom leesik, de ő nagyon gurungál álmában.

2011. júl. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!