Aki terhessége alatt végig (vagy majdnem végig) szedte a magzatvédő vitamint, annak mekkora babája született?
Én végig szedtem az Elevitet, mert nélküle rossz volt a vérképem, a doki először csak a 20. hétig javasolta, de a véreredmények miatt végül a szülésig szednem kellett.
Kisfiam 4 kiló fölött született 38-as fejjel.
Egyikőnk sem nagydarab, igaz magasak vagyunk. Én alig több mint 2 kilóval születtem ,a férjem 3-al. Szóval nem tudjuk miért nőtt meg ennyire a pocakban. És már sokszor olvastam hogy a magzatvédő vitamin lehet az oka, és most a tapasztalatokra lenék kíváncsi.
Barátnőm megcáfolja ezt az állítást, ő két gyermekkel szedte végig, és alig több mint 3 kilóval születtek, szóval neki nem lettek nagy babái.
Nektek mi a véleményetek erről?
Köszönöm a válaszokat!
Már teherbe esés előtt is szedtem két naponta. A pozitív teszttől naponta Elevitet.
38. héten 3140 grammal született.
vitamin nélkül 4650 g-os kisfiú
vitaminnal 2800 g szintén kisfiú...
20 hétig szedtem csak és 3950grammal és 61centivel és 36-os fejecskével született a lányom!
Én kicinek születtem 48cm/2900 gramm
Férjem normál 53cm/3500gramm
ÉS félek hogy a második még nagyobb lesz:( de én biztos nem szedek elevit se semmit a második terhességnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!