Van itt olyan anyuka akinek a terhessége alatt krónikus csalánkiütései voltak? Mit szedett? Hogy alakult a terhesség? Most hogy vagytok?
Nekem a terhességem előtt volt,hogy évekig MINDEN este kijött rajtam.3 orvos vizsgált meg,küldtek mindenfelé (nőgyógyászat,fogorvos,fül-orr-gége) és azt mondták semmi bajom nincsen.Aztán terhes lettem,és szinte teljesen elmúlt,9 hónap alatt csak párszor jött elő.Azóta 15 hónapos a lányom és néha még azért előjön.Neked mitől van?Mit mondanak az orvosok?
Ja, és zyrtecet szedtem egy ideig terhesség előtt,de aztán abbahagytam.Utálok gyógyszert szedni.
Nekem is hasonlóképpen volt, mint az elsőnek. Terhesség előtt rengeteg, terhesség alatt nem, szülés után 7 hónappal egyszer az ügyeleten kötöttem ki (teljes testfelületen csalánkiütés, gyönyörű voltam), azóta megint semmi. Közben volt még egy terhességem, úgy tűnik (kopp-kopp), hogy én "kinőttem".
Tulajdonképpen nekem se tudták megállapítani, hogy mitől volt, egy-két minimális ételallergia derült ki, de ha célzottan azokat eszem, akkor sem jön elő a csalánkiütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!