Terhesség vagy krónikus fáradság?
A véleményetekre lennék kíváncsi,vajon a tüneteim "csupán" az krónikus fáradságra utalnak,vagy lehetséges,hogy teherbe estem.1 éve élek külföldön,és a klímaváltozás,illetve a levegő magasabb páratartalmához nem volt könnyű hozzászokni,de az utóbbi két hónap kritikus volt a számomra!
Szinte állandó fáradsággal küszködök,annak ellenére,hogy viszonylag sokat alszom.A fejem napi rendszerességgel fáj,és a hangulatom is eléggé ingadozó,néha olyannyira,hogy nem akarok emberek közé menni!Aztán ez enyhül kissé...a szénhidrát bevitelem is megnövekedett,nem zabálok egész nap,csak megint elkezdtem édességet enni,mint tinikoromban,pedig huszonévesen nem kívántam annyira!Észrevettem magamon,hogy mindenem vastagodik,de főleg has és deréktájékon.Ezen tünetek egyértelműen utalhatnak a krónikus fáradságra,de akár a terhesség jelei is lehetnek!Az előző hónapban 3 nap késéssel,de menstruáltam,igaz,nem olyan hosszú ideig,mint szoktam,de azért volt.Előtte viszont volt egy hányingeres 2 hetem,amikor nem nagyon bírt a gyomrom semmit!Még van egy hetem a következő vérzésemig,most próbálok diétázni,de nem látok sok eredményt!Kíváncsi lennék,más mit gondol erről,mi lehet velem!Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!