Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek feküdnie kellett a 2....

Akinek feküdnie kellett a 2. terhessége alatt, hogy oldotta meg a másik babája ellátását?

Figyelt kérdés
Persze, ahol nem túl nagy a korkülönbség, olyanra gondolok. Nagyon nehéz volt a terhességem, ezért nem merek 2. babát vállalni. Nem is tudom mi lenne, ha ugyanúgy végig feküdnöm kellene. Mi lenne a kisfiammal, ki vinné sétálni, stb.
2010. okt. 29. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincsenek a kozelben a szuleid vagy a parod szulei? Biztos segitenenek, ha ugy adodna. Mekkora a kisfiad?

Nekem az elso terhessegem konnyu volt, a masodik borzaszto, de nekem akkor mar 4,5 eves volt a lanyom, igy azert ment a dolog.

2010. okt. 29. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Hú, én már annyiszor leírtam a történetemet itt.

Elsővel is feküdnöm kellett volna a 20. héttől, de nem feküdtem, nem pihentem. Túlhordtam. Másodikkal a 9.héten vetélésgyanús lettem, mert 1110 lett a cgm és görcsöltem. Feküdnöm kellett volna, de nem tettem, mert ott volt az akkor 1 éves gyerek. Semmit nem pihentem, csak a Magnesii Citricit szedtem. Először azzal riogatott a doki, hogy elmegy a baba, majd azzal, hogy koraszülött lesz. A végén a 42.hét elején úgy robbantották ki a pocakomból.

Minden terhesség más, nem tudhatod előre, hogy milyen lesz a következő.

2010. okt. 29. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem lehet előre tudni, de én a babámmal 2*2 hetet bent feküdtem a klinikán és utána meg itthon. Szinte számoltam visszafelé a napokat, hogy ezt a napot is megúsztuk. Előtte volt egy missed ab.om is. Aki megjárta már így a poklot, az tudja milyen nehéz és mennyi aggódás. Még csak 9 hós a babám és én már nem vagyok annyira fiatal, hogy pl. megvárjuk hogy iskolás legyen. Legalább 3 évet kellene várni, de akkor majdnem 40 leszek.
2010. okt. 29. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nekem az első babám elment az első trimeszterben.

A 2. babát a 20.héten meg kellett szülnöm fejl.rendell. miatt.

A 3.és 4. terhességemet írtam le, tehát én is megjártam a poklot. Mégis optimistán álltam hozzá!

Tégy így, ne gondolj a rosszra! Sikerülni fog, hidd el++++

2010. okt. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!