Akinek feküdnie kellett a 2. terhessége alatt, hogy oldotta meg a másik babája ellátását?
Nincsenek a kozelben a szuleid vagy a parod szulei? Biztos segitenenek, ha ugy adodna. Mekkora a kisfiad?
Nekem az elso terhessegem konnyu volt, a masodik borzaszto, de nekem akkor mar 4,5 eves volt a lanyom, igy azert ment a dolog.
Hú, én már annyiszor leírtam a történetemet itt.
Elsővel is feküdnöm kellett volna a 20. héttől, de nem feküdtem, nem pihentem. Túlhordtam. Másodikkal a 9.héten vetélésgyanús lettem, mert 1110 lett a cgm és görcsöltem. Feküdnöm kellett volna, de nem tettem, mert ott volt az akkor 1 éves gyerek. Semmit nem pihentem, csak a Magnesii Citricit szedtem. Először azzal riogatott a doki, hogy elmegy a baba, majd azzal, hogy koraszülött lesz. A végén a 42.hét elején úgy robbantották ki a pocakomból.
Minden terhesség más, nem tudhatod előre, hogy milyen lesz a következő.
2.vagyok
Nekem az első babám elment az első trimeszterben.
A 2. babát a 20.héten meg kellett szülnöm fejl.rendell. miatt.
A 3.és 4. terhességemet írtam le, tehát én is megjártam a poklot. Mégis optimistán álltam hozzá!
Tégy így, ne gondolj a rosszra! Sikerülni fog, hidd el++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!