Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek esetleg így fájt a...

Akinek esetleg így fájt a babája pocakja segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisányom 3 hetes , és sajnos egyre jobban hasfájós... :( tudom, hogy mindenkinek más válik be ( vagy leginkább semmi), de hátha megkapom a "csodaválaszt".

Mindíg evés után 5-10 perccel jönnek a görcsei, pedig büfizik rendesen, evés közben legtöbbször kakil is, de már a cicin elkezd tekeregni ( ami a bimbómnak ugye elég megterhelő) , aztán büfizés után jön a rémálom, most is kereken 1 órát visított ( azért így írom, mert ez a jó szó rá :( ) , már a végére berekedt , mire sikerűlt picit megnyugodnia , de most sem alszik, cumizik, és időnként felsír :( Anyatejes baba, csak napi 1-2szer kell neki tápszer de pl. 2 napja nem kellett pótlás. Infacol-t kipróbáltuk, 1 hétig kapta, de semmi változás, a papaverin 2 napig csodát tett, maga volt az álom az a 2 nap, de most már mintha nem hatna, kapott már édeskömyény teát is kiskanálból, de semmi változás :( Annyira rossz, hogy így kísérletezgetni kell rajt, mikor még alig jött a világra :(

Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!

2011. júl. 13. 16:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Vegyél szélcsövet, patikában kapsz. Azzal lecsapolhatod a gázokat amik feszítik a hasát. Nekünk egyedül ez segített, se papaverin, se infacol, se egyéb gyógyszer nem hatott kicsit se.
2011. júl. 13. 16:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam már rá, de arra gondolok ,hogy nem is a bélgázok kínozzák, hisz akkor nem evés után jelentkezne, hanem máskor is , ill. rengeteget pukizik, a széklete is sok... ebből gondolom, hogy inkább a gyomra lehet érzékeny, vagy feszít ahogy megtelik...
2011. júl. 13. 16:50
 3/20 anonim ***** válasza:
44%

Amikor az Infacolt használtad hozzáérintetted a szájához? Csak azért kérdezem mert akkor nem használ!

Nekünk 2 hétig tartott az Infacol használata,szerencsére 2 hét után elmúlt!

2011. júl. 13. 16:52
 4/20 A kérdező kommentje:
Komolyan? miért nem használ akkor? biztosan hozzáért a kis szájához, nem tudtam, hogy erre figyelni kell, bár nem hinném, hogy emiatt nem használt.
2011. júl. 13. 16:55
 5/20 anonim ***** válasza:
44%

1 hétig mi is úgy adtuk neki,aztán utánna néztem és tényleg nem használ ha hozzáér a szájához,ezután jött a 2 hetes kúra.:)

Összesen 3 Infacol fogyott!

2011. júl. 13. 16:59
 6/20 anonim ***** válasza:
Az én babám is kapott pótlást az elején és a Humanatól szenvedtünk úgy, ahogy írod. Utána váltottunk a Nestlé Beba pro szenzitívre, az szuper volt. Azután 2 napig össze voltunk bújva, csak séta, alvás és rengeteg szopi volt, így tápi nem kellett többet. Viszont így most a pukibaj jön elő sokszor, nálunk ez a tökéletes anytej átka.
2011. júl. 13. 17:23
 7/20 anonim ***** válasza:
off: azt honnan lehet tudni, hogy az Infacol nem használ, ha hozzáér a szájához?
2011. júl. 13. 19:28
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... szerintem ez nem igaz. Vagy le van írva a betegtájékoztatóban??? :O
2011. júl. 13. 19:30
 9/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Infacol nekünk sem jött be, de az espumizan sokat segített, érdeme4s kipróbálni. Ezen kívül bejött nagyon a homeopátia (dioscorea villosa+chamomilla vulgaris), de ehhez tudni kell "hogyan" fáj a babád hasa. Nekünk hátrfeszítős tekergés volt, a diosc. erre jó.

A szoptatási testhelyzet megfelelő szerinted? A baba feje jó helyzetben van, nem kell előrehajlítani vagy nagyon hátrafeszítenia, a pocakotok összeér szoptatáskor?

Tejivással hogy állsz? Rengeteg baba nem tolerálja a tejivás anyutól, még kis mennyiségben sem!!! Tejserkentő teát iszol? A laktoherb nálunk kicsinálta az egyik fickót.

2011. júl. 13. 20:18
 10/20 anonim ***** válasza:
19-30! Hát ez az! Amikor itt olvastam előszőr, akkor gyorsan elolvastam mégegyszer a betegtájékoztatót, semmi ilyen nem volt benne. Azért érdekelne, hogy honnan szedték. Mégis, mi történne, ha hozzáér a szájához egy műanyag kis izé?
2011. júl. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!