Két kérdés, szülés előtt állok: akinek leszállt a
pocakja, szülés előtt hány nappal (esetleg héttel)
történt ez?
Figyelt kérdés
Vasárnap töltöm a 38. hetet, és napról napra szemmel láthatóan gyalogol lefelé a pocak. Készülődjünk?
És még egy kérdés: akik rendszeresen szeretkeztek az utolsó hetekben, hordták túl a babát, vagy időre, esetleg picit hamarabb jött? Csak arra a logikára gondolok, hogy a sperma prosztaglandinja ebben az esetben gyakran, akár 1-2 naponta is lazítgathatja a méhszájat, tehát lényegében állandóan körbemossa azt, így erősebb a "hatása". Vagy?
2010. máj. 6. 08:17
1/10 Adri baba válasza:
1 hónappal előtte!
2010. máj. 6. 08:21
2/10 anonim válasza:
Mind a 2 szulesem elott 3-4 nappal ereszkedett le a pocakom. Mind a 2 babamnal szeretkeztunk szinte az utolso napig (zart volt a mehszaj) Az elso gyerkoc 8, a masodik 9 nappal jott korabban a kiirthoz kepest.
2010. máj. 6. 08:38
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Én sem bánnám már, ha kibújna.
További tapasztalatokat is kíváncsian várok! :)
2010. máj. 6. 09:01
4/10 anonim válasza:
Nekem nem ment le a pocakom, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára és a vállára, ráadásul rövid is volt a köldökzsinór. Apja szerint "dzsungelharcost" játszott odabenn a Fiúnk. :) Császár lett a vége.
2010. máj. 6. 09:15
5/10 anonim válasza:
Nekem 36. héttől lent volt, de csak 41 hét 1 naposan szültem.
2010. máj. 6. 11:15
6/10 anonim válasza:
Pár nappal szülés előtt ereszkedett le a pocim,és rendszeresen szeretkeztem a párommal,1 kerek héttel hordtam túl.
2010. máj. 6. 14:41
7/10 anonim válasza:
Elsővel 30 hetesen leszállt.
A 41.héten indították a szülést.
A 2.at is indították, a 42.hét elején. Nem szállt le a pocim, vagyis a baba nem volt lent még indításkor sem. Burokrepesztés után pont emiatt nem kelhettem fel.
2010. máj. 6. 15:17
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát akkor ki így, ki úgy működik. Azért én remélem, hogy nem húzunk rá. :)
2010. máj. 7. 09:23
9/10 anonim válasza:
Szia 10 napot hordtam túl 4310 grammal született a fiam császáros lett nekem leszállt a hasam és utánna vissza jött a gyomromba. 37 héttől már az orvos is mondta hogy Ó de lent hordja már azt a pocakot hamarosan szülünk másnap elment a nyákdugó telefonáltam a dokinak elsorolta hogy hétvégén hogy dolgozik mert úgyis szülünk és erre 42. héten szülés indítás lett. Mi végig szeretkeztünk párommal utolsó nap is mielött befektettek. És szülés után 2 héttel már együtt voltunk engem nagyon jól kitakarítottak nem véreztem csak 6 napot összesen utánna egy kis színes folyásom volt csak. Ne hordj túl kívánom neked mert minden egyes nap olyan nehezen telik mint a 9 hónap összesen. Ügyesen könnyen és gyorsan szülj
2010. máj. 7. 12:50
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
Pár napja kicsit feldagadt a szemhéjam, kipirult az arcom, hát ki tudja. Mai (38+1) NST nem mutatott semmi különöset. Mindegy, várjuk, aztán egyszercsak majd előjön Őkelme. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!