Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ez ellen tenni valamit?

Lehet ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés

Voltam a nővéremnél látogatóba,és ott az udvarba született egy baba Márciusban,én az hittem hogy 3-4 hetes lehet olyan pici volt. Állítólag a nem nevezhető "anyának" nincs teje mert iszik,cigizik,nem hogy nekik,de a csöpp lánynak sincs mit ennie,az egyik kezében a cigi,bor,a másikban a kislány.Állítólag ahogy megkapják a pénzt egyből alkoholt vesznek,a babára nem is gondolnak,az"apát"már többször elverték a tartozásai miatt. Amikor a védőnő nagy ritkán kimegy hozzájuk akkor úgy viselkednek mintha ők lennének a legjobb szülők,csak azt nem értem hogy a védőnő nem lát a szemétől??,hogy az a baba alultáplált?Nővérem már többször adott nekik kölcsön a baba miatt,de mindig azt látta hogy alkoholt vesznek.Sírva jöttem el tőlük,nagyon rossz volt látni hogy van ilyen.

Ha szólok a mi védőnőnknek,ő tud valamit tenni?

2011. júl. 12. 08:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor,Március első napjaiban született,elmúlt már 4 hónapos,az 5 kilót csak én saccoltam.
2011. júl. 12. 09:00
 12/29 anonim ***** válasza:

Háát.. azért nem gondolnám, hogy intézetben jobb lenne neki. Még egy rossz szülő is jobb, mint az intézet, ahol fekszik egy ágyban a többiek mellett, és csak akkor veszik a karjukba, ha enni adnak neki(k).

Amúgy kisebbségről van szó?

2011. júl. 12. 09:01
 13/29 A kérdező kommentje:
Igen.....
2011. júl. 12. 09:02
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem segíts, de ne ítélkezz. Se neked se testvérednek nem hiányzik egy ilyen konfliktus. A kisebbség ha (a mi szempontjaink alapján) nem is látja el rendesen a gyereket, de ölni képes érte. Én mondtam, hogy ne pénzt adjatok, hanem ételt vegyetek neki. ha vagytok annyira jóban azért velük, akkor meg is etethetitek. majd a következő adagot legközelebb odaadjátok neki, hogy a szülők ne tudják megenni.
2011. júl. 12. 09:10
 15/29 anonim ***** válasza:

Március végi a lányom, 6 kiló fölött van, 3,5 kilóval született.

Vegyetek neki bébi tápszert, azt nem tudják megenni előle, hátha neki is adják. Mást nem nagyon tudsz tenni ellene. Egyébként havi egyszer a védőben súlyt is mérnek, ott biztos tudják, hogy alultáplált, és azt is tudják, hogy kisebbségi. Valószínű emiatt sem veszik el tőlük.

2011. júl. 12. 09:20
 16/29 A kérdező kommentje:

Annyira nincsenek jóban,hogy a nővérem megetesse a babát.

Akkor ne hívjam a gyámügyet?

Lelki ismeretfurdalásom lenne ha a kislánnyal történik valami.

2011. júl. 12. 09:21
 17/29 A kérdező kommentje:

9.20-as!

Hát igen,elég baj az,hogy látják és nem tesznek semmi.:(

2011. júl. 12. 09:24
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Ez borzasztó dolog ! Nem érdemlik meg h legyen babájuk:S

De nem azért, az én lányom 4 hósan 5 kg volt. Most 8 hónapos és 7 kg... És nincs éheztetve:) 3 kg-al született. Szóval 4 hósan 5 kg annyira gáz?:O :))

Még valami

Szépen kérlek Benneteket h ne kisebbségizzetek már...Nekem rossz kajakra h rögtön ..na tuti cigányok gondolat jön az emberekbe:(((

Ember ember én láttaam már cigányba is undorító szánalmasat, és magyarba is ugyanazt.

Mindegy,nem lényeg:)

Egy cigány ANYA:))

2011. júl. 12. 09:28
 19/29 A kérdező kommentje:

De akkor mit mondjunk?

A cigány csúnyább mint a kisebbség ,nem?

Nekem is van "cigány"ismerősöm,aki normálisan neveli a gyerekét,dolgozni jár,adót fizet.

A kisebbséget nem rosszindulatból írtuk,csak valaki erre,valaki arra ugrik!

2011. júl. 12. 09:38
 20/29 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy,hogy milyen származású,az az ártatlan baba nem érdemel ilyen sorsot.Minden gyereknek alanyi joga a normális ellátás.

Én irtam,hogy küldjétek rájuk a gyámügyet,mást nem lehet tenni.

2011. júl. 12. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!