Lehet ez ellen tenni valamit?
Voltam a nővéremnél látogatóba,és ott az udvarba született egy baba Márciusban,én az hittem hogy 3-4 hetes lehet olyan pici volt. Állítólag a nem nevezhető "anyának" nincs teje mert iszik,cigizik,nem hogy nekik,de a csöpp lánynak sincs mit ennie,az egyik kezében a cigi,bor,a másikban a kislány.Állítólag ahogy megkapják a pénzt egyből alkoholt vesznek,a babára nem is gondolnak,az"apát"már többször elverték a tartozásai miatt. Amikor a védőnő nagy ritkán kimegy hozzájuk akkor úgy viselkednek mintha ők lennének a legjobb szülők,csak azt nem értem hogy a védőnő nem lát a szemétől??,hogy az a baba alultáplált?Nővérem már többször adott nekik kölcsön a baba miatt,de mindig azt látta hogy alkoholt vesznek.Sírva jöttem el tőlük,nagyon rossz volt látni hogy van ilyen.
Ha szólok a mi védőnőnknek,ő tud valamit tenni?
A ti védőnőtöknek semmi köze hozzá! Az ő védőnőjüknek kéne tenni valamit, csak most már nem lehet úgy beállítani sehová. A megrendezni a dolgokat, h elhitessék a szakival, ott minden okés.
Ezért volt jó régen a váratlan látogatás, mert ott kiderült egy csomó elsumákolás, csak manapság "nem szabad", mert jogok, meg hasonló baromságok.
Persze engem hullára nem fog érdekelni, ha gyanús a család, akkor soron kívüli látogatásokra is megyek - max. nem engednek be, de la. megpróbálom.
*A megrendezni a dolgokat, h elhitessék a szakival, ott minden okés.
A fele lemaradt: szóval - mivel előre tudják, mikor megy a vnő - meg tudják úgy rendezni a dolgokat (pl. előző nap mosnak, kitakarítanak), h a szaki azt lássa, minden rendben van.
Képzeld, a mi házunkban meg egy orvos házaspár lakik, másfél éves gyerekkel. (a szülők idősebbek).
A gyerek még sosem volt kint a lakásból, csak mikor oltásokra vitték... !!?? És bent dohányoznak a szülők a lakásban, dől ki a füst tőlük. A gyerek még nem jár.... :((
Orvos házaspár. Szerinted?!!! Annyi, de annyi degenerált szülő van, hogy az már fájdalmas :(
4 hónaposan ránézésre jó ha eléri az 5 kg-t.
Ezt nem látja a védőnő?
3-4 hetes baba nem szokott 5 kiló lenni, hacsak nem nagy súllyal születik :)
Ha márciusban született (akár hónap végén is születhetett, nem?) akkor 3-4-5 hónaposan lehet a súlya normális, amennyiben kicsi súllyal született.
Nem én,a nővérem adott kölcsön nekik,vett már a babának gyümölcsöket,de a felét a szülők ették meg!
Nem lehet mást csinálni mint,hogy feljelenteni őket!?
Talán még intézetben is jobb lenne a kislánynak,vagy nem?
Ott legalább kapna enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!