Csuklás ellen ajánlanátok valamit?
cicizés hatására elmúlt v. ha itatod egy kis vizet tegyél a cumisüvegbe igyon kicsit akkor elmúlik
citomlevet kérlek ne!!! -biztos irják majd ill. remélem hogy nem ..
A citromlé nem marja szét a baba gyomrát. Elég egy csepp és az le sem jut a gyomrába! Régen csak ezt ajánlották az orvosok,és egy baba sem lett gyomorbajos. Sőt,a legtöbb babab még szerette is.
De természetesen nem kötelező adni neki.
Szopi / itatás / cumi ...
Nekünk az jött be mindkettő gyereknél, hogy eltereltem a figyelmét. Odavittem őt, vagy őhozzá valami nagy, színes akármit, amire ránézett és ledöbbent. A zenélő játékokra is abbamaradt a csuklás, mert arra is rádöbbentek.
Valamint, a sírás...Ezt a védőnő mondta, hogy ha kicsit sírni hagyjuk, akkoris abbamarad a csuklás.
Valamint még azért is csuklik (csuklódhat?) egy baba, ha fázik!
Bocsi, de saját tapasztalat a gyomormarós citrom csuklásra. Nekem annak idején elég sokat adtak, nem részletezem a "hatásait" amiken most átmegyek....
Kedves kérdező, itt egy cikk, igaz nem a gyomor kimarásáról, de a citrom ellen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!