Miért köpi ki a bébi ételt?
10 hónapos a babám és utazunk el, gondoltam előtte megkóstoltatom vele a baba ételt, mert úgy kényelmesebb.
Eddig minden nap én főztem neki, azt úgy ette mint a kisangyal.
A baba ételt meg kiköpi és húzza a száját, úgyhogy most nem tudom mi legyen, főzzek előre neki 2 napra és fagyasszam le úgy vigyem?
Mondjuk én is megkóstoltam a baba ételt, háááát borzalmas konzerv ízű, csodálkozom, hogy vannak babák, akik minden nap ezt eszik.
Milyen márkájút vettél?
Lehet,hogy csak az a fajta nem ízlik neki,próbálkozz mással,ha az sem jön be,akkor főzzél neki előre.
az előző kérdésedre válaszoltam.
azért nem ízlik neki mert ezeket nem fűszerezik, nem sózzák, te pedig pörköltet adsz neki ami meg túlfűszeres, ahhoz van szokva. naná, hogy nem kell neki az ízetlen!
Teljesen más íz van a bébi ételnek mint amit te főzöl!
Kínálgasd neki,meg fogja szokni egy pár nap alatt! :)
én írtam a pörit.
nem te írtál ki egy kérdést ma reggel? abban azt írta a kérdező, hogy pici pörit is ad már a babájának a főzihez, azért írta. ha nem te voltál akkor bocs.
azt nem írtam, hogy nem adnak a bébiételhez semmi csak azt, hogy nem fűszerezik! az adalék meg a fűszer teljesen más, gondolom te már sok féle fűszert használsz amitől tényleg finomabbak az ételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!