Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért köpi ki a bébi ételt?

Miért köpi ki a bébi ételt?

Figyelt kérdés

10 hónapos a babám és utazunk el, gondoltam előtte megkóstoltatom vele a baba ételt, mert úgy kényelmesebb.

Eddig minden nap én főztem neki, azt úgy ette mint a kisangyal.

A baba ételt meg kiköpi és húzza a száját, úgyhogy most nem tudom mi legyen, főzzek előre neki 2 napra és fagyasszam le úgy vigyem?

Mondjuk én is megkóstoltam a baba ételt, háááát borzalmas konzerv ízű, csodálkozom, hogy vannak babák, akik minden nap ezt eszik.

2011. júl. 11. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Logikus nem ízlik neki.
2011. júl. 11. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy milyet vettél neki. Kisfiamnak én is főztem, de ha mentünk valahova akkor bébiételt kapott. A Kecskeméti és baylove-osak finomak.
2011. júl. 11. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen márkájút vettél?

Lehet,hogy csak az a fajta nem ízlik neki,próbálkozz mással,ha az sem jön be,akkor főzzél neki előre.

2011. júl. 11. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:

az előző kérdésedre válaszoltam.

azért nem ízlik neki mert ezeket nem fűszerezik, nem sózzák, te pedig pörköltet adsz neki ami meg túlfűszeres, ahhoz van szokva. naná, hogy nem kell neki az ízetlen!

2011. júl. 11. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtük a hozzátáplálást 5 hónaposan, akkor még az én babám is fintorgott.A krumplit, répát köpte ki.A gyümölcsök, és minden édes jöhetett bébiételben is, de ami sósabb volt, az a kukában végezte.Ma már 9 hónapos, mindent megeszik.A sósat is, szereti a bébiételeket, néha szükség is van rá, mert nem mindig tudok főzni.Megeszi a répát, krumplit, mindent!!Kell egy kis idő, míg megszokja!Én mindig megkóstolom a kajáit:))ami nekem se ízlik, azon nem csodálkozom.De sok olyan van, ami kimondottan finom.Volt olyan, hogy ha hagyott a banánosból, és másnap már nem lehetett neki adni, akkor én ettem meg:)Mi is a kecskemétit szeretjük, és a Hippből a gyümölcsöset.Az Univertől a hideg ráz.Egyszer vettem neki alma-őszibarackot.Ő ette, de én megkóstoltam, és rendesen savanykás utóíze volt..és büdös is volt.Pedig nem járt le a szavatossága, és semmi baja nem volt.Többet nem kapott olyat!
2011. júl. 11. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen más íz van a bébi ételnek mint amit te főzöl!

Kínálgasd neki,meg fogja szokni egy pár nap alatt! :)

2011. júl. 11. 13:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy nem adok neki pörköltet, mint ahogy valaki fentebb "megfejtette" a kérdést. Igazából az a fura, hogy mitől van az a bizonyos mellékíz a bébi ételeknél, ha semmit nem adnak hozzá és marha természetes alapanyagokból készül. Én is készítek a babámnak almás-burgonyás husit például, de össze sem lehet hasonlítani az üvegessel. Na mindegy...
2011. júl. 11. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:

én írtam a pörit.

nem te írtál ki egy kérdést ma reggel? abban azt írta a kérdező, hogy pici pörit is ad már a babájának a főzihez, azért írta. ha nem te voltál akkor bocs.

azt nem írtam, hogy nem adnak a bébiételhez semmi csak azt, hogy nem fűszerezik! az adalék meg a fűszer teljesen más, gondolom te már sok féle fűszert használsz amitől tényleg finomabbak az ételek

2011. júl. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!