Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 18 hó körüli babátok is...

A 18 hó körüli babátok is csinálja azt, hogy evéskor a kezébe köpi a szájából az ételt? Normális ez? Hogy szoktassam le róla? Ezt nem is egyszer játssza el.

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
hajaj!!Csinálja igen, már amikor eszik, mert nem sikerül rávennem:)Nálunk mindig volt valami "történés" evés közben, gondolom majd ez is elmúlik.
2009. nov. 16. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosan nem "abnormális",de valóban elég kiborító ez a köpködés.Kisfiam 18 hónapos,ő is csinálja:egyedül kezdett enni pár hónapja,akkor a bekapás nagyobb élmény volt,mint az étel,gyorsan kiköpte és tette a következő adagot a szájába...ha ismeretlen ételt adok neki,mindig kiköpi az első falatot,majd ízlelgeti a maradékot és jön,kér,ha ízlik neki...ha nem ízlik valami,ha már nem éhes,akkor is kiköpi.

Az enyém nem a tenyerébe,hanem a földre köpi ráadásul,szóval Te legyél büszke!:))

Én rászólok,érti már az biztos,hogy ez nem szép dolog,sokszor elmondom neki,ha azért köpi ki,mert nem ízlik neki,ha jóllakott,akkor nem csinálok belőle problémát.

Le fog szokni róla,én ebben bízom.

Szerintem nem olyan nagy "disznóság" ez tőlük,legalábbis nálam még simán belefér.:)

2009. nov. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!