Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós babám 1 hónap alatt 22...

5 hós babám 1 hónap alatt 22 dkg-ot hízott. Napi 5x szopizik, utoljára este 7kor. Alszik reggel 5-ig. Adjak estére tápszert, vagy keltsem fel a 6. szopira este 10-kor?

Figyelt kérdés
Vszínű nem elég laktató a tejem.....segítsetek! Ti mit tennétek? Ma este is úgy aludt el,hogy szerintem evett volna, ha lett volna mit, de aztán csak elaludt...
2009. márc. 30. 20:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Felkelteni ne keltsed fel szerintem!Inkább tápot adjál,ill.lassan már elkezdhetitek a hozzátáplálást!És ne méregessed:)Ha jól van és nyugodt,jókedvű akkor minden ok!
2009. márc. 30. 21:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de estére szerintem már kevés neki, ezért nem hízik... pedig jó lenne,ha 6 hónapos koráig csak anyatejet enne...
2009. márc. 30. 21:04
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk ugyanez volt, már tiszta ideg voltam. Vagy tápszer vagy el kell kezdeni a hozzátáplálást. Nekünk az orvos az utóbbit ajánlotta, így 5 hó 1 hetesen elkezdtük az óvatos kóstolgatást :)
2009. márc. 30. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kevés lenne, nem aludna reggelig. Keresztlányom 5 hónapos, az utolső hónapban 300 g-t hízott. Minden rendben van vele. Már többet mozognak ez az oka.

3 kilóval született, most 6,3 kg.

Féléves korára kell megdupláznia a súlyát.

Milyen súlyú a babád? Mennyivel született?

Azt gondold át,ha elkezded tápszerezni, valószínű le fog szokni a ciciről.

Sok sikert! Jó babázást!

2009. márc. 30. 21:10
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Első vagyok....szerintem nem szokik le a ciciről ha mindig cicizik és utána kapja a tápit!Arra figyelj h mindig szívja ki rendesen a cicit!
2009. márc. 30. 21:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok.... de úgy el vagyok kenődve.... 3670-el született, most 6870 g. Ha így haladunk, nem lesz meg a 7340g...
2009. márc. 30. 21:16
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

21,10-es vagyok.

Nem kis súllyal született, szerintem nincs semmi gond!

Anikor kezdett elmenni a tejem, a gyerekem egyfolytában ordított, mindig szopott volna, de szegénynek nem volt mit.

Ha kibírja a 3 órát, s éjszaka is alszik, nem lehet éhes.

A doki mondta, hogy keveset hízott, vagy az előző hónapok alapján te gondolod?

Ha úgy gondolod,hogy éhes, este már tejpépet is adhatsz neki esetleg kanállal, ha elfogadja. Csak ne idegeskedj, mert akkor tényleg elmegy a tejed!

(Nagyon okos vagyok így utólag! Nekem tényleg elment:( )

2009. márc. 30. 21:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így jártál.... Én félek tőle, hogy kevés a tej...de már kb 6 hete vavakolunk a súlyal... a doki is azt mondta, még belefér, de ha így marad,vmivel ki kell egészítenem.... éjjel is többször felkel, de visszaalszik....
2009. márc. 30. 21:29
 9/18 A kérdező kommentje:
Bocs: vacakolunk, súllyal
2009. márc. 30. 21:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Na, úgy döntöttem,ha éhes, legfeljebb felkel és szoptatom.. akár éjjel akár nappal....fene abba a mérlegbe, meg a szakirodalomba!!! Ezen görcsölök már 1 hónapja...még szerencse, hogy ezen az oldalon vannak jófej anyukák! :)továbbra is várom a véleményeket!!!! Jó babázást mindenkinek!
2009. márc. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!