6 hónap körüli babátok mikor kell reggel, mit eszik, mit csinál?
Az én kisfiam 5,5 hónapos.
A napirendünk:
Reggel 5-7 között ébred, tápszert eszik, olyan 160 ml-t!
Tízórai: 9-10 között (gyümölcs)
Ebéd: 12-13 között (főzelék)
Uzsi: 16-17 között (tejpép)
Vacsi: 19-20 között (tápszer, 180 ml)
2-szer vagy 3-szor alszik napközben, összesen 2 órát. Ha jó az idő, akkor 2-szer sétálunk, ha rosszabb, akkor egyszer (esős, szeles,ködös időben mi nem megyünk ki). Egy darabig eljátszik egyedül, aztán ha kicsit nyűgösködik, akkor együtt játszunk.
Napközben és este is elalszik egyedül, néha kell egy kis segítség (popsiját szoktam paskolni)
3,5 hónapos korában elkezdett hasról hátra, majd hátról hasra fordulni. 4,5 hónapos korában négykézlábra állt. 2 hete kúszik, 1 hete elkezdett mászni (persze még nem összerendezett a mozgása),félig felült, és 2 napja rendesen ül.A mozgása nagyon gyors ütemben fejlődik, nem tudom, h hova siet, viszont az én kisfiam nagyon minimálisat gügyög, ettől félek is egy kicsit, h későn fog elkezdeni beszélni. Most az új heppje, h eldobálja a kezéből A dolgokat, mi visszaadjuk és így simán elvan fél órát.
A Te babád miket tud?
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!