A Nenedent fogkrémet mennyi idős kortól lehet használni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 16 hónapos, és 7 foga van! Kell, illetve lehet ezt a fogkrémet használnia? Vagy mikor kezdtetek Ti a kicsiteknek fogkrémet is adni a fogkefére?2011. júl. 9. 14:18
1/6 anonim válasza:
szia, én 8 hós korától használtam azt. De most volt itt a fogorvos barátnőm, és ő hozott nekünk elmex babyt, mert hogy az a legjobb, és az első fogaktól ajánlott használni. Így most azt használom. És olcsóbb is, mert a nendentet én 1700.- vettem.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm válaszod! :)
2011. júl. 9. 15:27
3/6 anonim válasza:
Szerintem a nenedentet is lehet használni már az első fogaktól. Szerintem jobb mint az összes többi, mert abban egyáltalán nincs fluorid.
Első. Hol vettél ennyi pénzért nenedentet? Pont tegnap vettem a dm-ben. Nem tudom, hogy pontosan mennyibe került. De vettem még egy közepes sudocrémet is. És a kettőért együtt 1800-at fizettem.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, pont a dmbe vettem ennyiért. Neked akkor már jobb vétel volt...:-) ez az én formám:-) mondjuk nekem volt hozzá, újjra húzható fogkefe is, lehet azért volt ennyi(amit nem használtunk:-))azt is használjuk felváltva, mert hát csak nem fogom kidobni:-)
5/6 anonim válasza:
Én is 600-ért vettem mindig, nem a kezdő szettet, amiben az ujjra húzható szilikon kütyü van, hanem a sima fogkrémet. Azt nyugodtan használhatja mindenki az első fogaktól kezdve a babáknak, mert fluoridmentes.
2 éves kor fölött érdemes fluoridosra váltani (akkor már nagyjából ki tudják köpni a fogkrémet).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!
2011. júl. 10. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!