Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nenedent fogkrémet hány éves...

Nenedent fogkrémet hány éves korig ajánlatos használni?

Figyelt kérdés
3.5 éves gyermekem még mindig ezt használja 1 éves kora óta.Lehet, hogy át kellett volna már váltanunk fluoridos gyermekfogkrémre?
2011. júl. 19. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ezt csak egy éves koráig használtam.Van olyan fogkrém a dm-ben ami egy éves kortól van hét éves korig.Ez a dm saját márkása.Gondnak nem gond,mert ártani nem ártottál vele.Szerintem nyugodtan vehetsz neki másikat,aminek alacsony a fluorid tartalma.Amég nem köpi ki rendesen a fogkrémet,addig az alacsony fluorid tartalmú javasolt.
2011. júl. 19. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Totál egyetértek az elsővel, és már én is fluoridosat veszek kisfiamnak - próbálkozik már kiköpni (21,5 hónapos). Én azért is vettem már fluoridosat, mert a dokink azt mondta, nem ártana, ha kapna fluoridtablettát. Akkor inkább már a fluoridos fogkrém szerintem.
2011. júl. 19. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is használj másik fogkrémet, mert neki a nenedent már "nem elég". Én az elmex-et ajánlom, nagyon jó!
2011. júl. 19. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!