Más mellől is elszivárogtak a "barátok", vagy csak én jártam igy?
Én is így jártam.
Egy volt munkatársammal futottam össze párszor, meg egy barátnőm maradt csak, de utóbbinak 1,5 hónappal idősebb gyereke van, mint az enyém, így nehezen hozzuk össze a találkát; előbbi meg házat újít fel, dolgozik, férjével van,...
Ez van. Nem vagyok már érdekes sokaknak, mert nem tudok elmenni ide-oda, nincs időm az őrült nagy problémáikra egy pici mellett, ...stb.
Ezek az "igaz barátok". :(
Szia!
Néhány hónapja én is írtam ide hasonló kérdést. A helyzet azóta mit sem változott. Nekem is 1 maradt... Tudom, hogy az ilyen "barátokért" nem kár, mégis sokszor eszembe jutnak, pedig jobb lenne nem agyalni rajta! Szóval fel a fejjel, úgy tűnik, szinte minden újdonsült anyuka átéli ezt. Sajnos! De ennek is vannak pozitív oldalai. Például, hogy az ember megtanul különbséget tenni barát és barát között. Ne sajnáld ezeket az embereket magad mellől. Hidd el, nem kár értük!
Minden jót, és boldog babázást kívánok Neked, és minden csalódott anyukának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!