Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más mellől is elszivárogtak a...

Más mellől is elszivárogtak a "barátok", vagy csak én jártam igy?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a kisfiam elmaradoztak a "barátok".(elgondolkodtató azok voltak-e). Már nincs idő velük csavarogni,bulizni,így nem vagyok érdekes.De miért nem lehet eljönni beszélgetni,sétálni nagyokat stb.?? Egy anyuka már unalmas?? Egy igaz barátnőm maradt,aki a mai napig rendszeresen jön és hív,pedig pont róla nem gondoltam volna...
2009. márc. 30. 13:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos akik így elmaradtak, azok nem voltak igazán barátok. Én is hasonlóan jártam, miután megszülettek a gyerekeim, pedig szívesen tartottam volna velük továbbra is a kapcsolatot, de úgy látszik, hogy gyerekesen már nem voltam annyira érdekes...
2009. márc. 30. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Akik elszivárogtak nyílván nem voltak igazi barátok. Ne sajnáld őket! Meglátod hamarosan úgyis szert teszel jópár családos, ill. babára vágyó ismerősre.
2009. márc. 30. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Én is így jártam. Egy barátnőm maradt, aki mindig érdeklődik utánam, felhív, sajnos találkozni ritkán tudunk. A többiek le se sz*nak... már bocsánat. Én sem gondoltam hogy így lesz... :-(
2009. márc. 30. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nekem még pocakban a picike, de már most eltűntek a barátok:S

Az egyik csaj annyira jó fej volt a múltkor, 1,5doboz cigit szívtam el úgy, hogy rá sem gyújtottam, miatta. És meg sem kérdezte, engedem e. Az elsőnél nem érdekelt, de mikor a sokadikat szívtam, közöltem, menjünk, mert éhes vagyok, és keressünk valami kajáldát. Na őt nem fogom keresni elég sokáig. Jah és én csak terhes vagyok, nem érthetem milyen sok problémája lehet, és mennyire nincs ideje a barátnőjére, mert hát ő államvizsgázik, én meg még holnap dolgozok, és pihi a szülésig. Ne is sírd vissza a lelépett egyedeket, ha keresni fognak akkor jó, de ne nagyon várd, sajnos ilyenek az emberek. Lesznek majd kismama barátaid.

Aki keres, őt becsüld meg:)

Jó babázást

2009. márc. 30. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

én is hasonló helyzetben vagyok,és még én vagyok a rossz mert van hogy nekem nem alkalmas a telefon...

kijönni luxus hozzám,azt meg elvárnák hogy egy 5hónapos 2-3óránként evő babával bebuszozzam hozzájuk.

Egyetlen egy gyerektelen barátnőm van,aki már 3xlátogatott meg mióta megvan a picurka.Szóval?!Kik is a barátok,és meddig vagyunk mi a fontosak?

Több az email & chat "barátaim" mint a rendesek

2009. márc. 30. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátok nekem is elmaradtak sajnos. Az az 1-2 aki volt, és tényleg igazi barátomnak hittem. Az egyik külföldön van, a másik meg még nem is nézte meg a 6 hónapos fiamat élőben, pedig nem lakik olyan messze tőlem, hogy ne láthatná.

Akit most barátomnak mondhatok, pár hónapja ismerem csak, de majdnem egykorúak a gyerekeink, úgyhogy hasonló cipőben járunk. Őt hívom mostanában, ha valakinek ki akarom önteni a szívemet.

A régi "barátoknak" más problémáik vannak, mint a kisgyerekes anyukáknak, biztos nem érnek rá velünk törődni, pedig el se tudják képzelni, hogy a gügyögés-szoptatás-gyereksírás-pelenkázás ördögi körében, mit meg nem adnánk egy jó kis női csevegésért.

2009. márc. 30. 14:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ csajok! Csak elszomorit ez az önzés. Addig jó valaki,még bármikor kéznél van? Most,mikor nekem esne jól a társaság a napi rutinban le vagyok ejtve? Dehát ez van... Lehet én jártam jól. Nem vesztegetem az időmet értéktelen,felületes kapcsolatokra. Legyen egy,de az IGAZI!
2009. márc. 30. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Csak egy ötlet: kérdezd meg a védőnődet, hogy van-e esetleg egy hasonló korú babás anyuka, mint te a környéken, aki szintén egyedül van, és társaságra vágyik. Hátha sikerül barátot találnod.

2009. márc. 30. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezt én is tapasztalom. Nemrég költöztünk az új lakásunkba, 10 hós a lányunk, folyamatosan hívogatjuk meg a barátokat, hogy jöjjenek el egyik hétvégén Picúrt, lakást megnézni, egy jót dumcsizni és mindegyik csak ígérget, de eddig még egyik se jött el.... Hááát tudjuk, hogy menni kéne, háááát messze van, háááát nincs időm..... Én is sajnálom ezt a helyzetet.... :(
2009. márc. 30. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
szia.en is igy jartam,csak nekem 1se maradt sana,ugy,hogy magam vagyok csak a ferjem van meg az anyam meg szerencsere az anyosom olyan mintha o lenne a baratnom.
2009. márc. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!