Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Magatokkal viszitek a babátoka...

Magatokkal viszitek a babátokat a bevásárló központba?

Figyelt kérdés

Gyakran látom, hogy anya+apa és a baba együtt vásárolnak.

Tegnap egy egész pici (pár hetes) babát is láttam. Nem értem miért kell ilyen tömegnek és nyüzsinek kitenni egy ilyen picit. Miért nem vigyáz otthon apa ameddig anya vásárol? Vagy én aggódom ezt túl? A lányom 4 hónapos, de még nem vittem ilyen helyre! Persze aki egyedül van, azt megértem, de legtöbbször úgy látom kísérő is van az anyával.

2009. márc. 29. 07:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapos kora óta viszem magammal.A férjem sokat dolgozik,így rám marad a bevásárlás.Kénytelen voltam magammal vinni a babát,de nem is bánom.A gyerekek nagyon strapabírók,semmi baja nem lett.
2009. okt. 13. 11:29
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
na, voltatok plázázni? :)
2009. okt. 13. 13:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok apa vállalna be egy pár hetes babát, amíg anya vásárol, nem beszélve arról, hogy ha nem érsz haza szoptatásra? Lányom pl óránként cicizett 3 hós koráig, addig meg talán az ért nekem is jogom van kimozdulni otthonról...

Én nem aggódom ennyire túl a dolgot, talán 2-3 hó körül vittem először magammal a tescoba, vagy árkádba.

ha egyedül lennék, muszály lenne, akkor meg majdnem mindegy...

2009. okt. 13. 13:43
 24/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen mi is voltunk már sokszor nagybevásárolni, plázázni a manóval. "Kisebb" korában végig aludta, most pedig élvezi hogy nézelődhet. Már a bevásárlókocsi ülő részén utazik, és gyakran szóba elegyedik az idegenekkel:)

A kérdés azért merült fel bennem újra, met jön a tél, infulenza járvány stb...

A három hónap alatti babákkal való tömegben csavargást továbbra sem értem. A csavargás alatt azt értem (mielőtt valaki nagyon mellre szívja), hogy akkor is viszik a picit ha nem muszáj, tehát szemmel láthatóan ott van nagyi vagy apu is.

2009. okt. 13. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!