Magatokkal viszitek a babátokat a bevásárló központba?
Gyakran látom, hogy anya+apa és a baba együtt vásárolnak.
Tegnap egy egész pici (pár hetes) babát is láttam. Nem értem miért kell ilyen tömegnek és nyüzsinek kitenni egy ilyen picit. Miért nem vigyáz otthon apa ameddig anya vásárol? Vagy én aggódom ezt túl? A lányom 4 hónapos, de még nem vittem ilyen helyre! Persze aki egyedül van, azt megértem, de legtöbbször úgy látom kísérő is van az anyával.
mi 3hós kora óta visszük, olyan időpontban mikor alvás van, mert szerencsére ő bárhol alszik.8hós és hetente 1x bizony a bevásárlóközpontban alszik.
:)
en 3 hónapos koraig nem megyek vele boltba, meg sokemberes helyre.
utana lehet el-elmaszkalok vele (bar nemigen szoktam bevasarlokozpontba jarni, de a sparba el fogom vinni pl)
azért szabtam a 3 hónapos kort, mert addigra kap eleg vedooltast, meg addigra valamennyire kialakul az immunrendszere.
Mi is kb 3-4hetesen vittük igaz nyáron,nem ilyen "taknyos"-bocsi a kifejezésért de ez van.. időben..bevásárló központba.
A kicsik nem igazán érzik meg,max egy jót alszanak tőle.Ami igazából ilyen időben veszélyes lehet rájuk,hogy klímásak és a klíma miatt terjenghetnek vírusok a levegőben,de hol nem..nem kell ahoz sztem bevásárló központba menni,hogy vírust kapjunk-elég a rokonság is hozzá.
Tény az,hogy amíg ilyen picik vigyázni kell rájuk,mert az immun rendszerük még szinte nulla és nem kellene rögtön betegen indulni a nagyvilági életbe,de mindentől óvni sem szabad,mert valahogy meg kell erősödnie.sztem a te babád már nyugodtan mehetne emberek közé,neki már erősödnie kellene!15hós baba mamája
Én már 3-4 hetes korától vittem a fiam vásárolni. Hetente egyszer mentünk, most 19 hónapos. 1 évesen volt beteg, 3 napig lázas volt, azon kívül semmi baja!
Mondjuk én sosem aggódtam túl a dolgokat, mert minél jobban féltve van a baba, annál rosszabb.
Talán most kezd egy picit nehezebb lenni a vásárlás, mert ő is szeret(ne) pakolni a kosárba...
Amíg picike volt, általában aludt vásárlás közben, de ha ébren volt, akkor nézelődött, ámult bámult...
Mi Pennybe, Rossmannba, DM-be és Tescóba járunk az elejétől. Attól, hogy taknyos idő van, nem fog a boltban összeszedni semmit, mert gondolom nem hajolnak rá idegenek és nem taperálják össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!