Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a termékről? Szerintetek ez megéri, illetve ti vennétek ilyet?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak venném, még kiságyban alszik, úgy hogy a 2 rács ki van véve, hogy ki tudjon mászni belőle. De szeretnénk neki ágyat venni.

[link]

2011. júl. 5. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

ezen akarod altatni a gyerekedet? vagy csak játéknak?

mert ez egy játszó szivacs, ha kell barát tud rajta aludni, de ez nem alkalmas állandó alvásra. állandó alvásra normál ágy való, amibe jóminöségü matracot kell venni.

2011. júl. 5. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Állandóra nem vennék. Ideiglenesen jó, nem is drága.
2011. júl. 5. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendes, matracos ÁGYAT vegyetek!

Ez kb. olyan, mintha te azon a szivacson aludnál, amit a fitness terembe hordasz: jó dolog az - csak nem ágynak.

2011. júl. 5. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Én vennék. Biztos jól el lenne benne, játszani, hemperegni, éjszakára viszont nem használnám.

Nálunk matracon lesz az alvás, annyira forgolódik, és vetődik a gyerek éjjel, hogy félek vagy a falat fejeli le, vagy lezuhan az ágyról.

2011. júl. 5. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Persze, tudom hogy nem lehet állandóan azon altatni, de ideiglenesnek megéri.
2011. júl. 5. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!