"Túl" lehet etetni egy babát?
Àrtani nem ártasz, túl enni nem tudja magát, meg észre is veszed mert rengeteget bukna töle. (ami túl sok az kijön felül)
viszont kialakulhat egy rossz szokás. habár még csak 1 hónapos, még ez lehet éhség, így lehet csak szaporodni kell a tejednek, de 3 hós kortól elkezd kialakulni a szokások, amikor már nem csak éhség csillapításra kell cici hanem nyugtatásra is. ez elöször jó, majd 12 hósan már teher 18 hósan meg már fájdalom.
mindig arra gondolj, hogy légy következetes. ez nem csak most késöbbre is igaz. az hogy egyszer egyszer valamit csinál, még nem szokja meg.
ha sír igénye van még ennyi idösen, az lehet éhség vagy más. szerintem nálatok éhes.
viszont ha van elég tejed akkor lehet hogy óránként eszik egy kicsit de az csak pillanatnyi éhség csillapítás, majd 1 óra után megint éhes, de csak kicsit stb...
kérdés te meddig bírod ezt.
22:00vagyok, miért pontoztatok le? :O csak azt írtam amit az orvos mondott, szerintem ebben nem volt semmi bántó :O
én babámnak azért fájt a pocakja mert mindig cicire tettem, 1-1,5 óránként... :S
Ez tényleg igaz, hogy a még emésztetlen tejcsi megy a már félig emésztettre. Ez okozhat hasfájást. Elég komolyat is.
Na meg neked is kell valamikor pihenni, nem? Cumit nem akarsz adni neki? Hátha az is megnyugtatná.
Ha utána nem fáj a has nem, sőt!
Vannak ilyen időszakok a baba életében, fejlődési ugrások, kajamennyiség-változások, ilyenkor persze, hogy lóg a cicin, ezzel serkenti a tejtermelést.
Túletetni nem lehet, egyrészt tudja ő, mennyi kell neki, másrészt miután "kiürítette" a cicit, nem sok minden jön belőle..., meg ha túl sok volt -néha van ilyen-, kihányja. (Persze ez ritka, meg a hirtelen evéstől is lehet.)
Igény szerint nyugodtan, bízz benne, ő tudja, mi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!