Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha fiamat nem...

Mit tegyek ha fiamat nem lehet letenni a kiságyba? Nincs el egyedül 7 hós.

Figyelt kérdés
egy virslit nem tudok megpucolni mert ordít.
2009. márc. 27. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Törődj bele! Most lépett abba a korszakba, hogy pisilni se mehetsz el, mert ha eltünsz a szeme a látóköréből, ő azt hiszi, hogy örökre elmész.

Bíztatásként: Pár hónap múlva kinövi, de lehet, hogy anyás lesz...

2009. márc. 27. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:

szia

nem tudni,valóban mi a probléma.nincs el egyedül,vagy az altatással van gond??

ha az utóbbival-a suttogó nagyon sokat segithet.,ha pedig nincs el együdül,az valóban a szeparációs szorongásból fakadhat-ha mostanáig nem volt ilyen.egyébként erről is sokat ir a könyv.próbálj beszélni hozzá,amig veled van,még ha közben konyhai munkát végzel is-tanitsd meg egyedül játszani.játszatok kukucskálósat-h megértse,h ha nem is vagy ott,akkor is visszajössz

2009. márc. 27. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez a problémám.Nem hagyhatom magára,mert ordít ha nem lát,a kukucskálós játék tetszik neki de ha nem lát és beszélek neki akkor is sír.Egyedül se alszik el már.

Lehet,hogy anyás lesz.De hát istenem nem minden gyerek egyforma és én vagyok vele egész nap majdnem így érthető a félelem.Az hallottam majd kinövik.Most ,hogy mászik és kompozik jön megy amerre ő akar lassan rájön,hogy nem vagyunk 1 lények.Akkor majd én futhatok utána.Addig mindig vittem magammal ahol épp dolgom volt.de néha kellett segítséget kérnem ha nagyon lemaradta a teendőimmel.

9 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 27. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. 9hónapos és üvölt, ha nem lát. A házimunkát együtt csináljuk. Beleültetem a babakocsiba és tolom oda, ahol én vagyok. Elég sokáig bírja. Közben énekelek, mesélek neki.Máshogy nem megy. Nagyon ritka ebben a korban, hogy egyedül eljátszanak, főleg első gyerekként.
2009. márc. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!