Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás anyukák! Mentetek...

Kisbabás anyukák! Mentetek már kicsit kócosan, mackóban sétálni a babával?

Figyelt kérdés
Engem kicsit bántott egy előbbi kérdés, amiben kócosnak, ducinak titulálták a kismamákat, akik ne adj isten mackónadrágban tolják a babakocsit. Veletek már fordult elő ilyen, mert velem igen. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ápolatlan vagyok és nem törődöm magammal, de mikor a gyereknek rossz napja van és egész nap ordít, bizony előfordult már, hogy azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány és talán még nem is fésülködtem.
2009. márc. 27. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

itt van, hogy értsétek. és a válaszok lepontozására gondoltam.

2009. márc. 27. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Melegítőben, kissé ducin... hát persze! Kócosan csak azért nem, mert nagyon hosszú hajam van, és ha már egy ideje nincs időm megmosni :-))), akkor szoros lófarokba fogom. Szóval ugyanaz a helyzet. De kit érdekel? Nem a baba jó közérzete és az anyuka kényelme a legfontosabb? Egyébként pedig nekem pont az a visszatetsző, amikor egy néhány hónapos kisbabával egy műnő tipeg az utcán tűsarkúban...
2009. márc. 27. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is falun lakom, itt elég vicces lenne az, ha felvenném a vörös csizmámat, a fekete farmerommal és a fekete szövetkabátomat és vinném a gyermekemet sétára a vacak járdákon, ahol tuti, hogy csak a bokám menne ki, meg összerondítanám a csizmámat is! Szóval ezért én is csak egy melegítőben ha már lehet egy márkásban sportcipőben és egy mellényben jó idő esetén tolom a gyermekemet egy klasz 1-2 órás sétára. Imádja! Sokkal könnyebb így sátára indulni! Nem divatbemutató ez a program, nem pasizni/ buliba megyek (már régen nem), hanem a gyermekemet viszem egy klasz levegőzésre. szóval én csak azokat a pipiskedő márikat nem értem meg, akik városban kiöltözve, kifestve, séró belőve, viszik sétára a gyermeküket, természetesen a legutolsó divat szerinti aktuális tűsarkúban...Sztem az a gáááz! És most rám lehet dobálni a követ + lepontozni.

( alapban kócosnak tűnik a hajam, mert hullámos, és ezt hiába próbálnám sem lehetne kifésülni, szal van, hogy nem is vesződöm vele, de 2 naponta hajat mosom így azért ha más nem akkor azért kifésülöm, mikor még vizes, és a fésű nem kap benne tengeri betegséget...:):))))))

2009. márc. 27. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem terhesen is mindig kócos vagyok :D ilyen a hajam. mondtam a fodrasznak mindig, hogy olyan frizurat csinaljon, amit nem tudok elaludni, de olyan frizura nem letezik, es nem vagyok hajlando kenni a hajam zselével, meg ilyesmivel, igy többnyire kócos, hiába próbálom lefogni, vagy bármit csinálni vele.

a kövér.. hat, 85 kilósan lettem terhes, most, 3 hettel a baba szuletese utan csusztam kicsit 100 ala, de soka lesz, mig lefogyok, 70 a "cél", de ki vagyok bekulve a dologgal, szamitottam rá, minden deka megérte ezért a manóért :D akinek nem tetszik, az ő baja

mackó: nem, és nem is fogok, azert arra mindig ugyelek, bar ha majd nagyobb lesz a kolyok be kell rendszeresitenem egy jatszoteri nadragot, amivel en is tudok homokozni, meg ilyesmit vele.

DE. elofordult, hogy az esti furdesem hajnali 6ra csúszott át, vagy hogy egesz nap pizsiben voltam otthon, amikor nem mentunk sehova, es olyan is, hogy idom se volt enni, csak kivettem a kajat a hutobol..

amugy meg ne torodj azokkal, akik "szupermamakat" varnak, szerintem sokszor a "csillogo" kulso mogott, nincs semmi, teljesen normalis,hogy minden masodpercet a gyerekre forditunk.. amugy akik igy megszóljak a friss anyukakat, azok nem kelnek fel ejszaka tobbszor, és valoszinuleg a helyet sem adtak at a tomegkozlekedesi eszkozokon a terhes kismamaknak.. meg szerintem kismerteku irigyseg is van benne.. mert minden baba egy csoda, tenyleg, akarmilyen sok gonddal jar, azert ezt meg a teljesen kivulallok is latjak..

2009. márc. 27. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát többnyire én is melegítőbe megyek sétálni a kislányommal.Kényelmes és igen ahogy írták előttem lehet már tuti jó melegítőket kapni.Falunk lakunk mi is jelenleg,de próbálok tiszta melegítőbe sétálni(nem abba amit esetleg összekent a csajszi kajcsi közben :)).Az én hajam is hosszú és ha sétálunk akkor kiengedem,mert már unom,hogy mindig össze van kötve otthon(sajna muszáj a babák imádják megmarkolni,húzkodni).De napjában 1szer fésülködök azt is séta előtt.De elég szeles a falu így nem sokat ér néha de én tudom,hogy fésülködtem. :P

Ne törődj senkivel mit mond.A picire figyelj és a saját egészségedre.Ha valaki szoptat akkor az nem fogyókúrázhat,mert elmegy a teje.De én is szoptatok és nem fogyózom,de csak úgy röpülnek lefele a kilók rólam(sajna a bőröm kicsit lassabban húzódik de majd tornázok ha már nem szoptatok és csajszim is engedi).:)

Szép idős, sok sétálást kívánok mindenkinek.

9 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!