Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás anyukák! Mentetek...

Kisbabás anyukák! Mentetek már kicsit kócosan, mackóban sétálni a babával?

Figyelt kérdés
Engem kicsit bántott egy előbbi kérdés, amiben kócosnak, ducinak titulálták a kismamákat, akik ne adj isten mackónadrágban tolják a babakocsit. Veletek már fordult elő ilyen, mert velem igen. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ápolatlan vagyok és nem törődöm magammal, de mikor a gyereknek rossz napja van és egész nap ordít, bizony előfordult már, hogy azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány és talán még nem is fésülködtem.
2009. márc. 27. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajjajjj!!! Még zombiként is.
2009. márc. 27. 18:14
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Kócosan nem, melegítőben igen, de arra figyelek, hogy ne agyonnyúlt kitérdelt mackónadrágba menjek, manapság csinos igényes melegítőket lehet kapni.Hogy más mit mond a kismamákra, vastagon lesz......om, majd ha 24 órás szolgálatot teljesít ő is, és mindig skatulyából húzzák elő akkor lehet minősíteni.
2009. márc. 27. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mentem már. Falun lakunk, itt aztán ennél rosszabbakat is látni. Furcsább az, ha kiöltözve megyek. Nem magamat akarom mutogatni, hanem levegőztetni a babát.

Persze ez is helyzetfüggő, de nem kell leszólni mást azért, mert nem az a fontos neki, hogy hogy néz ki, hanem az, ami tényleg a lényeg: a baba egészsége.

2009. márc. 27. 18:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem itt egyszerű sétáról volt szó, vagy nem tudom, mert a kérdéss írójának gyereke sincs, és aki az egyik választ írta neki sincs.
2009. márc. 27. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Melegítőben én nem igazán szoktam ki menni azért szeretek jól kinézni, de a frizura az van hogy nagyon semmilyen.
2009. márc. 27. 18:27
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Majd ha lesz gyerekuk,majd megtudjak ne izgulj.Amig nincs baba,addig az ember igy latja a gyerekkal otthon levo anyukakat:

Milyen jo neki,nem dolgozik,otthon babazik egesz nap.

Onnantol kezdve,hogy megszuletik a baba,gyors smink,kikapok a szekrenybol valami ruhat,fesulkodes es mar rohanok is mert nyugi a gyerek,vagy eppen vetkozik lefele,vagy ramol ki a babakocsibol...stb...stb..azt sem tudom neha hol all a fejem:)

2009. márc. 27. 18:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,én is falun lakom,és valaha szerettem a divatot,de sajnos előfordul,hogy nincs időm a hisztiroham miatt kiöltözni a sétához.Szerencsére a télikabát ápol és eltakar :-)

különben ilyenekkel nem kell foglalkozni.1x is hogy fogyókúrázzak,ha attól esetleg elmegy az amúgy is épp csak elég tej? 2x sajnos egy 5 hónapos gyerek mellett úgy hogy apa csak hétvégén van,nemigazán van időm/módom fodrászhoz-kozmetikushoz járni. 3x nem pasizni akarok,hogy kiöltözzek,hanem levegőzni,akinek meg nem tetszik-így járt.Hol engem érdekel,ki mit gondol?!Elmúlt már az az idő.

2009. márc. 27. 18:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Látom itt is lepontoz valaki megint. na mindegy már nem is érdekel, csak tényleg kicsit provokatív volt a dolog, mert szerintem sem általános ez az anyukáknál, de bizony van, hogy előfordul.
2009. márc. 27. 18:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Melyik volt az a bizonyos kéréds?
2009. márc. 27. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
A kérdezőt tudtommal nem lehet lepontozni... Amúgy is egy kicsit zavaros amiket kommentként írtál kedves kérdező, már ne haragudj! A válaszom egyébként az: én is megyek kócosan is, slamposan is és majdnem mindig melegítőben, kivéve ha a belvárosba megyünk.
2009. márc. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!