Kisbabás anyukák! Mentetek már kicsit kócosan, mackóban sétálni a babával?
Én mentem már. Falun lakunk, itt aztán ennél rosszabbakat is látni. Furcsább az, ha kiöltözve megyek. Nem magamat akarom mutogatni, hanem levegőztetni a babát.
Persze ez is helyzetfüggő, de nem kell leszólni mást azért, mert nem az a fontos neki, hogy hogy néz ki, hanem az, ami tényleg a lényeg: a baba egészsége.
Majd ha lesz gyerekuk,majd megtudjak ne izgulj.Amig nincs baba,addig az ember igy latja a gyerekkal otthon levo anyukakat:
Milyen jo neki,nem dolgozik,otthon babazik egesz nap.
Onnantol kezdve,hogy megszuletik a baba,gyors smink,kikapok a szekrenybol valami ruhat,fesulkodes es mar rohanok is mert nyugi a gyerek,vagy eppen vetkozik lefele,vagy ramol ki a babakocsibol...stb...stb..azt sem tudom neha hol all a fejem:)
Szia,én is falun lakom,és valaha szerettem a divatot,de sajnos előfordul,hogy nincs időm a hisztiroham miatt kiöltözni a sétához.Szerencsére a télikabát ápol és eltakar :-)
különben ilyenekkel nem kell foglalkozni.1x is hogy fogyókúrázzak,ha attól esetleg elmegy az amúgy is épp csak elég tej? 2x sajnos egy 5 hónapos gyerek mellett úgy hogy apa csak hétvégén van,nemigazán van időm/módom fodrászhoz-kozmetikushoz járni. 3x nem pasizni akarok,hogy kiöltözzek,hanem levegőzni,akinek meg nem tetszik-így járt.Hol engem érdekel,ki mit gondol?!Elmúlt már az az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!