Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Down szindrómás lehet csak...

Down szindrómás lehet csak ferde szem tünettel?

Figyelt kérdés

1 naposan bejött a gyerekdoki, és közölte, hogy bár rengeteg tünet hiányzik, de mivel a szeme ferde a babámnak, down szindróma gyanú merül fel.

a kiskönyvében már születési rendellenességként tüntette föl, mellé írta nyelvét öltögeti(nem lógatja, nem vastag, ha szomjas vagy éhes akkor én is észrevettem hogy ki-kidugja)és apró fülek.

Ami szerintem kicsit sem kicsi

Bő két héttel korábban született, azóta nagyon sokat változott, a szeme az néha ferdének tűnik, azóta viszont már jóval nagyobb.nemsoká genetikára megyünk, de addig is nagyon ideges vagyok.

2011. júl. 1. 19:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
nekem küldhetsz
2011. aug. 9. 21:25
 32/38 anonim ***** válasza:
azt hiszem lehet nekem privit küldeni
2011. aug. 9. 21:27
 33/38 A kérdező kommentje:

sajnos csak úgy tudok küldeni, ha dobtok egy mailt.

így nem tudok mellékletet feltölteni

2011. aug. 9. 21:41
 34/38 anonim ***** válasza:
küldenék, de azt írja ki, hogy az e-mail címed már nem publikus
2011. aug. 9. 21:53
 35/38 anonim ***** válasza:
na küldtem választ az e-mailedre
2011. aug. 9. 21:55
 36/38 anonim ***** válasza:

Elolvastam az eddigieket és őszintén nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztül mennetek. Nagyon sok erőt kívánok nektek!

Ha gondolod, nekem is küldhetsz képet és mailt.

2011. aug. 10. 17:53
 37/38 anonim ***** válasza:
Szia.Tudom elég rég volt a történeted,de most olvastam.Hát miis abban a cipőben vagyunk amit anno te/ti éltetek át!Hogy vagytok,a kislany jol van?
2016. okt. 25. 11:46
 38/38 Rózsa Anita válasza:
Sziasztok!mi is ebben a cipőben járunk.mi történt azóta veletek?az én babám 5 hónapos.jövő héten megyünk genetikai vérvételre.légyszi írjatok!
2017. máj. 26. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!