Down szindrómás lehet csak ferde szem tünettel?
1 naposan bejött a gyerekdoki, és közölte, hogy bár rengeteg tünet hiányzik, de mivel a szeme ferde a babámnak, down szindróma gyanú merül fel.
a kiskönyvében már születési rendellenességként tüntette föl, mellé írta nyelvét öltögeti(nem lógatja, nem vastag, ha szomjas vagy éhes akkor én is észrevettem hogy ki-kidugja)és apró fülek.
Ami szerintem kicsit sem kicsi
Bő két héttel korábban született, azóta nagyon sokat változott, a szeme az néha ferdének tűnik, azóta viszont már jóval nagyobb.nemsoká genetikára megyünk, de addig is nagyon ideges vagyok.
Mostmár csak azért írok, hogy tiszta legyen a dolog, és senki ne higyje, hogy olyan egyszerű hogy 4 hét múlva kapsz bármilyen eredményt.
ÁÁÁ nem, már azért a 4 héten túl, ma újra hívtuk a genetikát, ahol közölték, végülis kész van de nem mondhatnak semmit.
A doki szabin, majd két hét mire visszajön, csak utána fogja kielemezni.
végülis, legyünk csak nyugodtak, az első hét hetünk a babával már úgyis csapnivaló, húzzunk rá még két hetet.
fáj valami, nem baj döfünk egyet, hadd fájjon jobban.
:-(
Ez kész vicc.
egyszerűen hihetetlen.
Kedves olvasó, ha a magyar egészségügyben időre megkapsz egy leletet, érezd magad megtisztelve.
Elnézést de a keserűség már kifolyik belőlem.
Épp erre gondoltam , tegnap hívtam is egy számot, amit interneten találtam, persze hogy nem az volt, a csaj meg csodálkozott hogy mit is akarok.
Azért ma még megpróbálom.
Az a baj, hogy állítólag a labor kész, de nincs doki aki kiértékelje, így az életben nem fogom megkapni.
Már lenyugodtam, és nem akarom magam fölhúzni, de nincs jó tapasztalatom az egészségüggyel.
Ők az úristen, és az van amit mondanak.
Úgysem változtat semmin, gondolom ezzel ők is így vannak.
aNNAK MEG nincs értelme, hogy már a házban alig tudok végig menni annyira szédülök.
A végén leszarom a egészet, és nem érdekel mit mondanak, egyelőre úgy fejlődk mint más, a többit meglátjuk.
azoknak akiknekmegígértem megírom az eredményt.
Sima triszomia.
Down szindróma.
nem a down itt a gond, hanem a kis szive, és így a kettő eggyütt, a szívbetegség is gyógyulni szokott ha nincs down könnyebben, a down is lehet tök okos ügyes, a szívbetegség visszaveti.
2 hónap alatt 1 kg ot hízott, ez nagyon kevés
attól tartok, hogy a műtét idejére nem lesz elég erős, tudván a downosoknak amúgy sem vas szervezetük van
de a kicsikénk elég erősnek tűnik, és bizakodunk.
de őszintén mondom, aki még előtte van ne hagyja kii az amniót, akkor sem ha semmi gond, mert ezt átélni embertelen, az idő segít egy kicsit de addigra megroppansz
mindig azt lehet olvasni, hogy szerethető, nagyon kedves szerető emberek a down-ok
de addig hogy mitélsz át azt nem lehet leírni.
de készülök a dolognak ezt az oldalát is megvilágítani.
és ha ezzel valaki szembe tud nézni, csak akkor vállalja be ezt a rizikót.
mostmár nagyon édes, rengetegetmosolyog, játszik, nem hypoton, ami nagyon nagy dolog, ezért a nyelve sem lóg, de ez nagyon ritka kivétel.
aki szeretné nagyon szivesen küldök képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!