Down szindrómás lehet csak ferde szem tünettel?
1 naposan bejött a gyerekdoki, és közölte, hogy bár rengeteg tünet hiányzik, de mivel a szeme ferde a babámnak, down szindróma gyanú merül fel.
a kiskönyvében már születési rendellenességként tüntette föl, mellé írta nyelvét öltögeti(nem lógatja, nem vastag, ha szomjas vagy éhes akkor én is észrevettem hogy ki-kidugja)és apró fülek.
Ami szerintem kicsit sem kicsi
Bő két héttel korábban született, azóta nagyon sokat változott, a szeme az néha ferdének tűnik, azóta viszont már jóval nagyobb.nemsoká genetikára megyünk, de addig is nagyon ideges vagyok.
levették tegnap a vért, hosszú 4 hét az eredményig.
A genetikus sem zárta ki a lehetőségét a down kórnak.
A remény szertefoszlott, mostmár csak azon izgulok ne legyen súlyos.
köszönöm mindenkinek.
nagyon jól esik a támogatás.
Már kicsit jobban vagyok, és keresem az új szituhoz a nagyon sok jót ami érhet bennünket.
Imádjuk a kiscsajt, és az aggódás a fizikai egészségéért nagyobb már nint a félelem az újtól.
A párom sokkal pozitivabb nálam, egyszerűen tudomásul vette, irigylem.
Így hogy ismeretlen vagyok számotokra, sokkal könnyebb beszélni róla mint családban.
Tényleg köszönö mindenkinek.
Sajnos azóta kiderült, hogy szívbetegsége is van a babámnak, így mostmár nagyon nagy a valószínűsége, hogy igazolt a gyanú.
a lelkiállapotom, még mindig nagyon szörnyű, van hogy egy két napig mintha bele tudnék már nyugodni, aztán jön a szörnyű aggódás, és egyfolytában csak sírok.
Hétfőn telik le a 4 hét, azt mondták ha hamarabb kész lesz szólnak, persze nekünk ebben is kitart az utsó pillanatig.
Úgy gondolom ha az eredmény megérkezne akkor utána már elkezdenék beletörődni és nem lenne ez a feszkó, mert vagyok olyan hülye, hogy én még így is reménykedek.
Egyszerűen nem értem hogy nekünk mért tart 4 hétig.
a baba nagyon aranyos, ütögeti a kezével a játékokat, rugkapál egész nap ha ébren van, az evéssel nem vagyok elragadtatva, de most váltottunk tápit, mert a start az nagyon szörnyű ízű, és állandóan öklendezett.
Most még a kaki szine és állaga is más, és nyugodtabban eszik is.
A tejem sajna elapadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!