Mennyire lehet kényelmes a babáknak a modern kocsikon lévő sportülés, az egyben dönthető ún. kagylóülés?
Ilyesmire gondoltal? Hat, en nem talalom tul kenyelmesnek meg a nagyobb babaknak sem.
14:17-es!
Igen, a hordozónál lehet, hogy kényelmesebb, de nem ez volt az összehasonlítási alap (bocs, nem kötekedni akarok).
14.17 vagyok.Tudom,hogy nem kötekedni akarsz,de hidd el ezek azért úgy vannak kitalálva hogy kénylemesek legyenek.Az tuti hogy hason alvó babának nem jó,de az én lányom soha nem aludt hason,a másik pedig hogy 6 hónapos kora után nem is nagyon aludt a babakocsiban,hanem nézelődött.Azért hoztam fela hordozó témát,mert biztos láttátok már ,hogy anyukák a vázra szerelt bébihordóban sétáltatják órákig a babájukat.
Ilyenem van egyébkén:
Dehogy akarok kötekedni, csak tanácstalan vagyok. :) 20 hetes vagyok és lassan el kell majd dönteni mit vegyünk a kisfiunknak.
Ez a kocsi tényleg szuper, láttam már élőben is. :)
Egyébként aki tényleg használt már ilyen kagylóülést, az mindenki dícséri, csak a magamfajta tudatlanok nem tudják elképzelni. :D
A hordozóban sétálástól meg egyébként engem is kiver a víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!