A pierre cardin 682-es babakocsi sportrésze kagylóülés?
de nézd csak, ha ilyen ki-be pattintós kocsit szeretnél, akkor ez tök jó szerintem:
és ráadásul a sport rész együtt csukható a vázzal, ami a legtöbbnél nem így van, és külön dönthető a háttámla azt hiszem:)
ja és az összes válaszoló ugyan az, én:)))
Igen. De szerintem kényelmes így. Inkább kényelmes, mint most, hogy lóg a lába alvásnál.... Szóval nekünk is ilyen volt, 6 hónapos volt, mikor a sportrészt használtuk, akkor még teljesen hátradöntve. Később már csak alvásnál döntöttem teljesen hátra, amúgy a kettes állásban utazott. És mikor már az egyesben (teljesen felállítva) utazott normálisan, akkor már elég volt csak a kettes állásba hátradönteni, mikor aludt. Szerintem sokkal kényelmesebb, mint most, mikor a sportkocsiban elalszik, és lóg a lába, még annak ellenére is, hogy lábtartón van.
Még most is szokott ebben a kocsiban ülni a mamánál, meg aludni is, és ilyen nagyon már tényleg nagyon fura, ha teljesen hátradöntjük. Olyan, mintha hátraesne... de ő már 1,5 éves.... Szóval szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!