Hogyan tudjam a 3 honaps kislanyomat raszoktatni a cumisuvegre?
Válts cumisüveget! Nekünk a Tommee Tippee-s cumisüveget fogadta csak el!
Amúgy a tápszer ízével nincs gond, biztos a cumisüveg rossz?
Mit jelent, hogy a súlya nem gyarapodik kellő képen? Mennyit hízik kb. hetente?
Az én lányom is 3 hónapos, 8-10 dekákat hízik hetente, ami szintén nagyon kevésnek számít, de én megpróbálok mindent, csakhogy ne kelljen neki pótlást adni! Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de mint előttem is írták, inkább a tejedet kéne "menteni", nehogy cumizavaros legyen...
Laktoherb teával, malátasörrel, Urtica Urens homeopátiás bogyóval és gyakoribb mellre tétellel elértem, hogy egy hónap után végre 16 dekát hízott egy hét alatt! Küzdelmes, de megéri!
Ne add fel, az anyatej a legjobb! Sok sikert!
Ha egy anyatejes baba meghízza a 80-110 grammot heti átlagban, az már jó, nekem a védőnő mondta.
Egyébként az enyém emhízott többet havi fél kilónál, de 6 hós koráig csak anytejet kapott.
Szerintem tök föslegesen paráztatnak téged,a súyla rendben van.
A enyém 3 hónapos koráig hizott másfél kilót, nagy súllyal született.
de eszerint a táblázat szerint is belefér a súlyhatárba:
Semmi probléma nincsen a súlyával, téged valóban jól félrevezettek. Egy anyatejes babának elég hetente 80-100gr-ot híznia, az pedig ha leosztom meg van. Tökéletes a súlya, ne zaklasd cumisüveggel, tedd sűrűn a melledre. Nem kell mesterséges dolgokkal felfújni, ha ott a természetes is. Ne a táblázatból vagy a nagy könyvből olvasd, hogy mennyinek kellene a súlyának lennie, mert ezek csak becsült értékek és nagy badarság! Tökéletesen fejlődik a babád, etesd ahogy eddig, esetleg mint mondtam kicsit sűrűbben. Pár hét múlva úgyis jön a növekedési ugrás, akkor majd meglátod, mennyivel másabb lesz. Nem kell és nem is szabad tömni, hisz eszik amennyit kér.
Védőnő + 2gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!