Hog tudnam 14hos kislanyomat raszoktatni, hogy delben egyedul aludjon el?
Figyelt kérdés
Az esti alvassal nincs gond, megissza a tejet az agyaban, s ra egy par percre alszik is, de delben megorulok, latom, hogy almos, de agyban nem hajlando elaludni hanem le fekszem vele a mi agyunkra, ott jatszadozik, s majd beleaszik.Szeretnem ha napkozben is az agyaban ugyesen elaludna, nem tudom hogy tudnam raszoktatni.2010. júl. 11. 20:57
1/2 anonim válasza:
Leteszed és otthagyod. Ha sír,akkor legfeljebb rászólsz,de nem veszed ki. Megfogja hamarosan szokni,hogy napközben is ott aludjon.
2/2 anonim válasza:
én látványosan kukkolok be a szobába,így ott os vagyok meg nem is. van mikor már kétszer kell benéznem és alszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!