Hogyan tudnám fokozatosan rászoktatni a csőrös itatóra a kislányomat? 10 hós
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:35
1/3 anonim válasza:
Ennyi idősen az enyém teljesen elutasította. Kellett még pár hét és egy éves kora előtt kezdett abból inni.
Csak annyit csináltam, hogy mindig abból kínáltam meg először. Eltolta eleinte, aztán elfogadta, nézegette majd már ivott is belőle.
2/3 anonim válasza:
hát megmutatod neki. mondjuk én egyből pohárból próbáltam itatni és ment neki simán, így nem is volt csőrös pohár.
3/3 anonim válasza:
7-8 hónapos volt, amikor egyik nap csőrössel kínáltam. Először rágcsálta, nem ment, letettem, majd 2 perc múlva újra, megint nem, majd pár perc múlva megint, ekkor sikerült beleszívnia egyet és rájött, hogy mi a frász ez :) Innentől csőrősből ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!