Vicces/meghökkentő anyós tanácsok a babákkal kapcsolatban?
utolso vagyok:
meg anyostol - jotanacs:
adjak palinkas kenyeret a lanyomnak, mert azzal jollakik es a palinka le is nyomja ejszakar, igy allhatok nyugodtan, de ha ez nem valik be ihat makteat is, az ugy is csak ZOLDSEG!!
Lementünk vidékre anyósomékhoz, van egy kecskéjük. Megszoptattam a 4 hós kislányomat, mire após rámszólt: Gyere fejek a gyereknek kecsketejet, ne a tiédet igya szegény! A kecskéé jobb! (Após nem rosszindulatból mondta, hanem tényleg így gondolja) Elképesztő!
Egy másik alkalommal anyósom kiborult, hogy a másfél éves kisfiunk miért nem szobatiszta még. Ő rákötözte a bilire a fiát ahogy ülni tudott már és úgy etette. Azóta is rossz anya vagyok a szemében mert a pelenkával kínzom még a harmadik gyerekünket is. A két nagyobb már rég szobatiszta lett csodák csodájára. :)
- Ha a gyerek feje mögé állunk és hátranéz kancsal lesz.
- Ha sírt a lányom vagy az öklét rágta biztosan éhes, hiába 1 perccel előtte evett.
- Ha a szoptatós anya ágyára ülnek nem lesz teje.
- Ha terhesen a pocakot megütik, vagy rátesznek valamit meglátszik majd a babán.
- Csak bő ruhákat lehet hordani terhesen, mert a babának nem lesz elég helye.
- Küszöbbel is volt valami, csak azt nem tudom, hogy pontosan mi.
- Citromlétől elmúlik a csuklás, állítólag anya kipróbálta rajtunk és tényleg elmúlik, na én a lányomon biztosan nem próbálom ki soha.
- Rántásos ételeket kell enni, attól lesz sok teje az anyukának, én hiába ettem-ittam bármilyen tejserkentőt, ez adottságól függ, az orvos mondta.
- Csak szoptatós fotelben lehet szoptatni, én fekve szoptattam az volt a legkényelmesebb.
Ha valami még eszembe jut írok.
Anyósoméktól elköltöztünk, amikor 3 hónapos volt a gyermekem, mert mindenáron az ő elvei szerint kellett volna nevelnem a gyereket. erre amikor egyszer visszamentünk, és ő minden áron az első percben a kezébe akarta venni, és persze a gyerek sírva fakadt, akkor közölte, hogy biztos megutáltattuk őt a gyerekkel:))))))))) az 5 hónaposommal. de az a baj, hogy ezt komolyan gondolta!
Meg állandóan mondogatta neki, hogy mosolyogj rám olyan szépen mint a múltkor! szerinted?:)))
A legújabb túllövése, hogy ő olvasta valami tudományos akárhol, hogy ki kell vinni a gyereket közvetlen napra, naptej nélkül minden nap negyed órát különben ólába lesz. Mondtam neki, hogy ezért kapja a vigantolt. Hát az nem olyan, mert ő ezt a nemtudoménmilyen szakirodalomban olvasta... borzalmas:)
Vannak sztorik és beszólások rendesen. :-)
Sokat leírtak már abból, amiket én is kaptam:
Ne álljunk mögé mert kancsal lesz.
Miért csak szopik, biztosan éhes. (5,5 hóig csak szopizott)
Ha adom neki majd az új kajákat, mindtől fájni fog először a hasa.
Ne engedjem tükörbe nézni, mert nehezen jönnek ki a fogai.
Adjak neki vizet (mikor csak anyatejes volt, amúgy meg el sem fogadta ha kínáltam), mert így nem fejlődik az agya.
Hintát ne lökfem meg, nem szabad, csak kb 40 cm-t ingott ki, mikor lányom 1 éves volt. Pedig hogy élvezte mikor kicsit hintázhatott igazán!!!
Tegyem a babakocsiba, minden gyerek megnyugszik ott. (az enyém utálta fél éves koráig. Úgy mentünk sétálni, hogy mikor elaludt gyorsan beletettem, és imádkoztam hogy amíg nem érünk haza ne ébredjen fel. )
Biztos balerina lesz a FIAM, mert lábujjhegyen megy (még csak úgy ha fogjuk a kezét).
A gyomorsav lemarta a haját... nagyon jó....
Meg hogy leesik a kukija, ha elesel... :) Biztos ezért várok lányt, mert a második hónapban elestem :)
Istenem... Olyan jókat röhögtem!
Én még csak most várom az első babámat, de már most kapom a sületlenségeket rendesen.
- Ne nézzek papagájra, mert tollas(!!!) lesz a gyerek.
- Ne nézzek cigányasszonyra, mert vakon születik a gyerek.
- Ne fürödjek melegvízben, mert néger lesz a gyerek.
- Ne nézzek tükörbe, mert holtan születik a gyerek.
- Csak szép emberek arcába nézzek, és akkor szép lesz a gyerek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!