Vicces/meghökkentő anyós tanácsok a babákkal kapcsolatban?
Sorolom!!!! Párom mamája!
-Tegyek egy kis szeszt a tápszerébe a gyereknek és reggelig alszik (15 hónapos és egy éjjelt sem aludtunk még át!)
-ha ordít és sír: hagy ordítson tágul a tüdeje tisztul a szeme!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D VICC parádé!!!!!!!!
Néni az utcán: (Kenguruban cipelem a gyereket aki elaludt és a mellemre tette a fejét) Megszólal a "mama" Te jó ég! hát mindjárt megfojtom a gyereket! Válasz: csókolom ez a gyerek öngyilkos akar lenni mert ő bújt ide!
Fiam imádja a sonkás pizzát erre Anyám:
Ne tömjétek már minden szarral a gyereket (házi pizzatészta, házi paradicsomszósszal csak a sajt és a sonka bolti!!! amúgy mindent én főzők!)!
Náluk van a fiam: sport szelet, pille cukor, gumi cukor, kinder csoki stb... levezetésnek hagymás zsíros kenyér sport szelettel :S 2 napig nincs kaki!!!
Mamám:
- ha megütöm magam várandósság alatt az a gyereken meglátszik (pl.: nagyapám meglőtte anyum vállát dinnyemaggal terhesen és nővérem vállán van egy dinnye mag alakú anyajegy és az ezért van)
Csak úgy mindenkitől:
- ami nekem fáj az a gyereknek is fáj mert ő azt érzi az én hasamban hogy nekem valami rossz (mert persze az idegszállaink is összenőnek terhesség alatt)
- ne nevessek jó ízűen mert megszülök!
- ne mutassam meg a gyereknek magát a tükörben mert fogfájós lesz!!!!!!!!!!
- adjak citromlevet vagy ecetet a gyereknek ha csuklik!
- ne fényképezzem kiságy rácson keresztül mert gonosz felnőtt lesz (rács= börtön ezek szerint)
uuuuuhhhhh de sok van még!!!!!!!!!!! Te jó ég! Ezek a legviccesebbek
13:06 vagyok megint! Laktóz érzékeny a fiam (tejcukor) kórházban vizsgálták sima tejtől rögtön hányik fo.sik szegénykém NAPOKIG!
Okos nénike azt mondja csak úgy nőheti ezt ki ha rendes kecsketejet kap a gyerek mert az a halottnak is gyógyír! Mert hogy azt mondják hogy kutya harapást is a szőrével kell gyógyítani!!!!!!!!!!!
ezt a sok baromságot :.)))))))))))))))
nálunk is ment hogy gyerek mögé ne állj mert ha felfelé néz fennakad a szeme.
5 hónaposan robbanócukorral töltött csokival akarta etetni.
OFF!
13:27
Nem tudom, én ezt annyira nem tudom elhinni mert elég béndzsa vagyok esek kelek és mindent felrúgok... Nem volt ez másképp terhesen sem, télen vártam a gyereket jó nagy hó és jég... Nem egyszer estem seggre... Kétszer volt egy helyi érzéstelenítéses kisműtétem is terhesen mert vadhús volt a lábamon cipőbe se tudtam bújni annyira fájt decemberben meg szarul néznék ki tanga papucsban (lábujjas papucs)... :D ja ülve vasaltam és a combom tövében megégettem magam (nem tudom hogy hogyan) de az se látszik... Na mindegy, fiamnak hófehér a bőre és egy anyajegye sincs... Lehet igaz, lehet nem mint a sok-sok-sok jó tanács amit kapunk... Valamiért elkezdték ezt hinni!
JAJJJ!!! Amikor az idegtől nem láttam!!!! Nevelőapám valami meggyes pitét evett gyerek a kezében nem figyeltem és adott egy jó nagy falatot a 4 hónapos gyereknek rájuk néztem és kérdezem hogy a gyerek miért vág ilyen hülye fejet miért könnyezik a szeme? Ilyet szól: savanyú a megy! és akkor már hallom a hörgős hangot hogy fullad nem jön a levegő a Fiamnak!!! Kikaptam a kezéből és "püfölöm a gyerek hátát" hogy meginduljon valamerre a kaja... Kifele jött egy jó 3 centi darabot leharapott!!!
Úgy kell megtanítani éjjel aludni,hogy hagyod sírjon és nem kelsz fel hozzá.addig hagyod,amig elalszik.A férjemmel ezt csinálta,állítólag egy hét alatt aludt mint a bunda.
De én meg vagyok győződve,hogy sok felnöttkori problémája ide vezetődik vissza.
Ugyanaz az anyós ,másik két gyerekét,kikötötte a kiságyhoz,és ö végezte a dolgát.
egy ismerősömnek is mikor nagy pocija volt
véletlenül a kutya felugrott a hasára a mancsával,
és bizony amikor a kis lurko megszületett
a bal arcán ott volt a kutya mancsának nyoma.,
-Após tegnap: én úgy látom ezen a cumisüvegen, hogy eldeformálódott, biztos, mert mikróba teszed állandóan (mikrós sterilizáló), megolvadt ott bent. Amúgy is az én időmben még normálisan kifőzték az ilyeneket, a mikró nem segít a bacikon :DD
Amitől még idegbajt kapok, ha sírni kezd, már jön a magyarázat, jaaaj, szegénykém éhes, szopja az ujját éhes, megmozdult alvás közben éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!