Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ki mikor kezdte a...

Anyukák! Ki mikor kezdte a hozzátáplálást? Anyatejes és tápszeres verziók is érdekelnek! 5 hónaposak, anyatejesek vagyunk és szívem szerint már kóstoltatnám. Korai?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4 hósan kezdtem, másfél hónapig csak gyümölcsöt kapott, utána adtam Neki zöldségeket, és kb. 6,5 hósan kapott először csirkemellett. Tápszeres volt, nagyon minimális tejem volt, azt kapta 4,5 hós koráig. Védőnő mondta, hogy másfél hónapig csak gyümölcsöt kapjon.
2011. jún. 28. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Kezdetektől tápszeres (kioktatást és kíváncsiságot nem kérek, már ezerszer leírtam mégis lepontoztak jogtalanul). Így 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és 5 hónaposan kapott először főzeléket-husit. 1 évesen már azt ette amit mi.

Azonnal rácuppant, imádta/imádja. Soha nem volt gond a tej is úgy lett bevezetve, hogy leszedte az asztalról az apja bögréjét amiben tej volt és kiitta. Kész....

Túl van mostanában az egész babázás és anyaság misztifikálva meg agyon rémisztgetik a (főleg első gyerekes) anyukákat. Saját tapasztalat én majd szívbajt kaptam minden sz@rért (jaj nem eszik eleget, jaj nem alszik eleget, jaj túl sokat eszik bla bla bla) aztán nem lett semmi baja a gyereknek, és tökéletesen egészséges boldog jól fejlett baba.

2011. jún. 28. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
6 hónaposan és anyatejes baba.És már elkezdte érdekelni hogy mi mit eszünk.
2011. jún. 28. 20:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem még várok 2 hetet és elkezdem kóstoltatni, nem hiszem,hogy addigra lehetne velemi baja tőle.
2011. jún. 29. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!